onsdag 29 juli 2009

Bröllopstider

Ja inte för mig då :) men jag har efter 11 år med min dear hubby börjat hinta så smått att jag saknar en del juveler ;) så vi får väl se om han nappar på den hinten...=)
Hur som helst så är ju sommaren en tid för bröllop och då kan ju lite kort för den högtiden vara kul att spåna på. Jag har gjort två som vanligt enkla kort för ändamålet, det ena till brudparet och det andra som tackkort till gästerna eller kanske till brudparet för att man fick ta del av deras speciella dag.

Blomman har jag gjort med hjälp av Cuttlebug dies som jag har limmat ihop och avslutat med en liten pärlemorskimrande knapp och Stickles för att få det att glittra lite.

Sedan har jag använt mig av en superläcker border punch med franska liljor vilka jag tycker kan passa bra till ett bröllop.

Materialen till detta kortet är följande:

Enfärgat papper (blå): Bazill - Ocean Breeze
Enfärgat papper (vitt): Bazill Bling - Diamond
Cuttlebug dies: Flowers - 2 dies
Border punch: Fleur de Lis
Swirl: Crystals - Flourishes clear
Stickles: Star Dust

Nästa kort är så superenkelt att jag inte säger så mycket om det...

Materialen är följande:

Enfärgat papper (blått kort): Bazill Bling - Prince Charming
Enfärgat papper (vitt): Bazill Bling - Diamond
Enfärgat papper (blåa cirklar): Bazill - Ocean Breeze
Bokstavsstämplar: Inkadinkado - Maison Ornate Alpha

Det var allt för mig för den här gången. Hoppas ni alla är med och skapar vilt i Yolis skiss utmaning.

Lycka till!



tisdag 28 juli 2009

Sommarminer

Jag har gjort en LO av en purfärsk bild från Skara Sommarland. Vi var där i helgen och åkte karuseller, blev blöta både av bad och regn, men framförallt hade vi kul och njöt av varandras sällskap. Vi bodde 5 pers i en stuga på 16 kvm.

Bilden är tagen (av sommarlands egna karusellfotograf) när de åker Newton - och strax efter blir de blöta som katter!! Jodå - vi åkte oxå, men det kortet köpte vi inte =) Tösen i mitten ville inte vara med på nätet - och då är det bara att ta hänsyn till det.


Material
Papper: Bo Bunny - Calypso - Bloom(baksidan), PRIMA - Diecut hörn - Maestro

Blommor: Blossoms - Ros - blå, Faded Scarlet, Prima - Hydrangea - Ljus grön

Dekosar: Crystals - just denna är slut, men liknande finns här

Övrigt material såsom spillbitar, spetsar, blommor och fonter är privata.

söndag 26 juli 2009

Skimmer, Glans och en Stålande Skönhet - Skiss Utmaning

Hej hej igen!


Tänk att två veckor redan har passerat och det är åter min tur att få äran att inspirera här.

Helt underbara bidrag kom in till min utmaning och alla har på sina egna vis inspirerat med underbara alster och egengjorda hjärtan. Ja, helt imponerad av er kreativitet är jag!




Turen i utlottningen och vinnaren i denna skiss-utmaning är denna duktiga tjej... Grattis Jenny!
Maila mig din adress, så kommer dessa snart på posten. (yooree_storm(a)hotmail.com


Nu till dagens skiss och inspiration!

Idag bjuder jag på en lite renare skiss men med större tolkningsmöjligheter. TEMAT är SKÖNHET + att ni ska ha med: akrylfärg/cracklepaint, embossingpulver och glitterlim.

Fritt att tolka både tema och material. Överraska mig med er kreativitet och påhittighet tjejjer!


Här är skissen och är kommer min tolkning av den!



Japp, idag skimmrar och glittrar hela min LO. Det är glitterlim, embossing och skimmer så gottsom på allt - dekorationer, foton och papper. En riktigt flickig sida med tjejiga detaljer och färger. Ja, precis som jag älskar när det är.



Jag har nämligen exprimenterat lite med embossingpulver - clear, knycklat, rivit och strött skimmer på. Ja, visst blev effekten häftig och fotot har fått en nästan lite magisk känsla.



Några tags som jag hade hemma - folie art - embossing och lite stämplat får vanliga tråkiga tags att bli så här läckra. Ja, tänk vad lite folie kan göra under för ett alster.

För er som kommer till Handarbetas träff i Stockholm i Oktober kan få se mig dema detta om ni vill. Det är verkligen en teknik som är både rolig och mycket enkel. Jag är så laddad och sååå superglad över att få åka på denna träff. Ska bli så roligt att få träffa, inte bara alla underbara tjejer i teamet, utan också alla er kunder och läsare. Ja, wow, så roligt det ska bli! Be there!

Här skymtar ni också ett litet knippe med de helt underbara mini gypso-blommorna. Så söta att pryda sina verk med tycker jag. Å det bra priset på dem gör att man kan vara väldigt frikostig med dem också. Ett helt knippe som dekoration blir så maffigt och läckert.




Titeln är vita alpha-stickers som jag dragit glitterlim på. Syns inte så bra här, men det gjorde verkligen susen för heltheten.



Minns ni blomman jag visade er förra veckan? Jodå, här är den igen, och nu på en scrappad sida. Den blev riktigt läcker med en av de maffiga rosorna i mitten. Mums. Supersöt charm med texten Hope på.



Ett hav av blommor, gardenior, prima, minirosor och läckra bling-swirlen. Den lilla prima-spetsen är bara helt bedårande söt tycker jag! Som bollfrans, fast nättare, mer romantisk och mer lättanvänd.



Å just gardenior är det du vinner om du är med i min utmaning. Japp, bland alla som deltar så kommer jag lotta ut två paket med gardenior, slumpmässig färg. :D

Hur är jag med?
Scrappa efter skissen och temat. Blogga ditt bidrag i din blogg, länka till oss samt lämna en länk här, så att vi kan hitta dig. Du har fram till den 8/8-09 på dig atta vara med, sedan lottar jag ut priset bland er om deltagit! :D (För er som inte har någon blogg går det bra att maila mig bidraget till yooree_storm(a)hotmail.com och namnge mailet till Handarbeta skiss 2)

Lycka till, scrappa lugnt å blinga vilt!

Materiallista:
Blommor: Gardenior, Mini-rosor, Rosor, Mini-gypso,
Papper från Inkido: Blå Prick.

Kraaamar
//YooRee - Yoli.

fredag 24 juli 2009

Blomsterkrans

En blomsterkrans var det jag hade som utgångspunkt för dagens layout. För att dekorera den ytterligare har jag skapat egna dekorationer i OH-plast: en krona, en fjäril och 4 olika cirklar. För att skapa den vågiga kanten på det understa pappret, har jag använt min hörnstans och en hålpunch. Jag har "förstärkt" kanten genom att rita dit svarta streck.



Detta har jag använt:
Bazzil - Rasberry Splash
My Mind's Eye - Geometric Pink (fram och baksida)
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Prima - Caboodles B
Prima - Caboodles F
Prima - Mini Gypso Orange
Prima - Floral Light brown
Prima - Floral Light Rose
Charms - Flowers
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (tyvärr slut i butiken)

Det var det för denna gången. Ses snart igen!

// Petra

torsdag 23 juli 2009

~~ Liten foto-promenad med fem barn ~~

Häromdagen, när det var riktigt skönt sommarväder, tog jag med mig mina fem barn på en härlig promenad. Vi startade i Drömparken och fortsatte längs med Å-promenaden som ligger här i Enköping.
Det här är områden med massor av små idé-trädgårdar och konstinstallationer såsom exempelvis en fotölj och ett bord gjutet i betong.
Hela tiden bjuds man på frodig grönska, vackra perennaplanteringar och mängder av fina platser för att fota.
Tur att mina barn är vana vid mig och mitt eviga fotograferande!! De ställde glatt och villigt upp på den ena bilden efter den andra...

Sen råkar det vara så att jag fått dessa papper, ur Basic Grey´s serie "Lime Rickey" ,utav Fia....hhmmm, hon visste att jag skulle få det lite knepigt att skapa med dessa färgglada och skrikigt mönstrade papper = )
Men jag älskar utmaningar! Såå, skam den som ger sig, va! Här bjuder jag nu på två LO´s med samma papper.

Jag har valt att figurklippa ut mönster och placera dem lite spritt över bakgrundspappret. Det gör oxå att mönstret inte upplevs lika skrikigt.
Till den här LO´n blev det en hel bård samt några mindre blommor i en tänkt triangel. ( Bekvämt för ögat att titta på.)
Sen gjorde jag en egen blomranka av piprensare och gröna blad och några sidenblommor. Tycker att det ramar in fint och passar till tjejerna.

En liten close-up på blomrankan. Den fäster jag genom att häfta fast den med klamrar, bakom bladen och blommorna.
Vad har jag då använt för material?
  1. Bazzill - vitt
  2. Basic Grey "Lime Rickey" - catawba flip
  3. Fluid chalk ( creamy brown, chestnut roan, dark brown samt olive green )
  4. Bokstavs-stickers Basic Grey Wassail ( tyvärr slut i butiken )

Sen slank det med lite av mitt egna material... ; )

piprensare, blommor, blad, biljetter, gem och journalingblad samt några streck här och var med min svarta Zig journal & title-penna.

Nåå? Känner du dig redo att ta dig an dessa grälla papper nu? Att testa papper som man tror är omöjliga och sen upptäcka dess möjligheter...superkul! Rekommenderas starkt!!!

Nej, nu är det hög tid för sängen...imorgon tar jag barnen med mig till Kolmårdens Djurpark!

På återseende!

~~ KRAM! Sophia ~~


söndag 19 juli 2009

Samma lika...!?

Same same but different liksom! Den här gången har jag gjort både en LO och ett kort, men använt mig av samma material! Det är ett härligt "rymd"-papper som jag klippt ut små figurer från och som styrt lite över layouten.

Bokstäverna är utstansade Sizzix - Monde de Blonde - och så är det stickles för extra bling-effekt. Basen är ett silvrigt cardstock (Tiara - bling) som passade perfekt till temat.

Swirls och border punch "Scalloped Daisy" som även embossar snyggt samt blå halvpärlor.

Här är den färdiga lo:n. Det är jag å sonen som fick provsitta min kompis nya cab! Visst är det liite stjärnglans över oss!? ;-)

Samma papper fick här bli ett kort, de utstansade figurerna, swirlsen och så använde jag pearlmaker runt hela cardstocken.

Material
Mönstrat: PRIMA - Cosmic
Stickles - Dark Blue & Icicle
Halvpärlor - tillfälligt slut.
Ha en fantastisk vecka! Själv ska jag ut å paddla kanot så håll tummarna för mig - å vädret! ;-)
Kram, Maiden

torsdag 16 juli 2009

Yolis utmaningsskiss

Ja, i skrivande stund så bloggar för min goa DT-kollega Maiden! Hon är ju helt fenomenal och jag hoppas att hon tycker att det är OK att jag kopierade ett stycke från hennes mail! Ja, ni förstår ju hur grym denna tjej är då hon skapat denna LO utan vare sig saker eller vektyg! ;D

"Självklart så antog jag din skiss utmaning, även om det var lite svårt måste jag erkänna... Jag har nämligen det mesta av mina pysselsaker på landet å är bara hemma tillfälligt å tvättar lite... Ännu mer av en utmaning alltså! :-) Stod och embossade över brödrosten som på den gamla goda tiden innan jag köpte fön, ha ha ha. Då jag inte har dator eller möjlighet att ladda in bilder från landet så var det lika bra att kasta sig över skissen nu ivkäll! Följde den ganska slaviskt tror jag!? Himlans rolig skiss - men om den blev så grabbig vet jag inte?"


Kramar från Maiden - genom Yoli! :P


***

Yoli utmanade oss alla dt´s att skapa efter hennes fina skiss. Självklart kunde jag inte motstå den utmaningen!
Så här kommer mitt bidrag...min första LO på min svägerska Sanna och hennes söta lilla dotter Molly.
Jag har tolkat skissen rätt fritt = ) ...vilket innebar att jag vridit på skissen och valt bort en del dekos. Hjärtana fick jag iallafall med! * blink, blink Ylwa* = ) Jag har använt följande material från butiken:
K&Company, Madeline - Mini scalloped roses
K&Company, Madeline - Painted roses
K&Company, Madeline - Paris Je´taime
Bazzill Bling - Red carpet + ett brunt bling som tyvärr inte finns i webbshoppen

Eget material: Thickers - Hat box, organzaband.

Passar på att tacka Yoli för en härlig skiss!


~~ KRAM! Sophia ~~


Jag har antagit Yolis utmaning att göra en LO efter hennes underbara skiss (skissen finns här=)

När man ska anta en utmaning är det ju bra om man läser instruktionerna korrekt. Jag missade den enkla instruktionen om egengjorda hjärtan - men till mitt eget försvar finns faktiskt två av mina hjärtan faktiskt med på bilden =)

Jag har vridit och vänt lite på skissen, men jag tror man kan se att jag utgått från skissen.



Material
Papper: Flair design - Walking on sunshine,

Blommor: PRIMA - Mini gypso - Ljus blå, PRIMA - White flower, Gardenia - Vit/svart
Övriga dekosar privata

tisdag 14 juli 2009

My Rose

Den här gången har jag gjort en LO för att påminna mig själv om våra kryssningar till Helsingfors. Louise och jag åkte ofta till Finland för lite RnR (avkoppling=) tillsammans med vänner. Den här bilden togs av fartygsfotografen - och ja....vi var tvugna att köpa den =)



Jag har den här gången använt mig av ett Cardstock och ett av mina favoritpapper från MME. Dekorationerna i övrigt har jag byggt upp med embossing. Bakom bilden har jag embossat underbara clearstamps från Prima med en brun färg (espresso) och i nederkant och högerkanten en annan stämpel i samma serie med clear som jag sen färglagt med walnut ink tintz rose för effektens skull. Har även chalkat kanterna med walnut ink. (Den finns inte i webshoppen - men prata med Fia...jag vet att den finns i fysiska butiken=)

Detaljbilder




Material
Papper: Bazill - vintage, My Minds Eye - Sweetness to me
Dekorationer: Stämplar Prima - Crenee, Blomranka Prima - Petite Fleur Vines - Aster, Embossingpulver Ranger - clear, Ranger - espresso Journaling Prima - Fabulous Journaling Notebooks

söndag 12 juli 2009

Sommrig semester LO, Tips på spillbits-alster & Utmaning med Vinst!

Hej hej...

Wow så spännande att få blogga här inne hos Handarbeta för första gången! Ja, för mig som älskar att få inspirera och ge nya ideér är detta en riktig lycko-dag.

Ja, hihi... Jag satt hela natten efter jobbet när mitt DT-paket från Fia dök upp. Kunde inte slita mig från alla delikatesser och helt underbara papper. Å ja, jag har så mycket ideér just nu, så se till att infinna er här i bloggen så ofta ni bara kan. Både jag å tjejerna i teamet inspirerar här nästan varje dag.

I vanlig ordning vill jag också utmana er. Ett bra sätt att både komma i gång med skapandet men också för att utvecklas och lära sig nya saker. Så häng med vettja! Utmaningen består av att lifta min LO eller skapa efter min skiss. Jag vill också att ni ska ha med Hjärtan - helst i egen regi och variant.


Vinner gör den som har tur i utlottningen, alla har alltså en chans att vinna. Vinnaren får två stycken paket med de helt underbart läckra Gardeniorna, slumpmässig färg! Du har till den 25/7 -09 på dig att vara med, då jag har mitt nästa inlägg här i bloggen. Längst ner i inlägget kan du läsa mer om hur du ska göra för att vara med.


Här är min egen tolkning av skissen...



En Råååsa LO till mitt Vietnam album. Denna kommer vara den första sidan du möts av i albumet - jag hoppas att den kommer locka till att bläddra vidare! :D

Visst är papprena helt underbara. Jag blev helt förälskad så fort jag såg dem. Högg tag i dem och lät sedan fantasin göra sitt. Papprena är från Prima och dem hittar du HÄR bland nyheterna. Titeln är i dessa bokstäver, tycker typsnittet och stoleken är helt perfekt. Är så smidigt med Stickers också, slippa kladda med lim, bara att trycka dit! :D




Nyheter i massvis - å ja, blommor, de bästa av nyheter, men också de helt fantastiskt fina och otroligt prisvärda Bling-swirlarna är ett måste i sommarens scrapp. Förstår inte hur jag någonsin kunnat scrappa utan dem. Har köpt på mig ett lager som heter duga. Det borde räcka ända till jul! :P

HÄR hittar du till nyheterna, och passa på... Vad jag hörde från Fia så säljer både blommor och blings som smör i solen... Å ja, vem vill bli utan dessa?!

Mixade de gröna prästkragarna med de mindre och urgulliga mini-gypso, blommorna. Härlig och lite annorlunda färgkombination, men till papprena gjorde den verkligen sin rätt.




Klippte ut hjärtan ur pappret. Några små i hörnet och ett stort som jag placerade bakom fotomattan. Hjärtan är ett mycket bra sätt att dekorera sina LO:sar med, och handklippta varianter tycker jag nästan är de bästa, då de blir så personligt.

Att krulla papperskanterna ger både liv och djup åt sidan. Prova, det blir verkligen läckert. På era utmaningsalster vill jag att ni ska ha med mycket hjärtan, och allra helst ska de vara i egen design...



Är du som jag? Får mycket restpapper över jämt och alltid! haha... Här är sommarens smarta lösning för att slippa ha vackra papper liggandes i onödan.

Rita blommor i tre olika storlekar, gjorde dessa ganska stora, den största är ca 10cm i diameter. Varvade mönstret på pappret också. Sätt namn eller andra söta dekos i, så har du ett supersnyggt placeringskort. Papprena till dessa raingar är ju desamma som de på LO:n och dom finner du som sagt bland nyheterna.

Gör du dem mindre kan du ha dem på dina LO:er, ja, det går väl nu också såklart, men kanske jag hade gjort dem lite mindre för att kunna få plats med annat också!





Eller så fäster du som jag har gjort, en liten virad ståltrådsring bak på blomman. Nu är den helt plötsligt en läcker servett-ring... Ja, sådana servett-ringar ska då jag duka upp med på kvällens grillning. :D Har bara sisådär en tre stycken kvar att göra. Så det är bäst att jag kilar med en gång...

Hur är jag med!?
Givetvis hoppas jag att ni blir många som scrappar efter skissen... För att vara med vill jag att ni laddar upp ert bidrag i er egen blogg. Lämna en länk bland kommentarerna så att jag hittar erat bidrag, samt länka till Handarbetas blogg från er. :D Ni har till Lördagen den 25/7-09 på er att vara med. Sedan lottar jag ut en vinnare bland er som deltar!

Material:
Crystal Flourishes, Primas prästkragar, Primas mini gypso, Alfabetet Simply sweet, Papper från Prima: Shared giggles, Poppy fields och Enlightened. Brun och rosa Cardstock.


Ha det bäst, så ses vi igen nästnästa Söndag!
Kraaaaaaaaam & Lycka till...
//YooRee - Yoli

fredag 10 juli 2009

Lässtund under semestern kanske

Så var det min tur att blogga igen. Mitt under den härliga semestern! Hoppas att solen lyser på dig där du är. Denna layout handlar också om sol, men den tidiga vårsolen och om hur mycket jag tycker om att läsa en bok ute i solskenet.



Detta har jag använt:
Bazzil - Canary
Bo Bunny - Fruit Punch (båda sidorna)
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Imaginisce Paper Flowers - Lovesick Red
Prima - Mini Gypso - Orange
Charms - Fjäril
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (är tyvärr slut i butiken)

Det som också är med, men som inte syns på bilden, är att jag sprejat med Glimmer Mist - Old Lace uppe i högra hörnet. Tyvärr är det inte mycket färg på just den glimmern utan mest bling och därför försvinner det i scanningen.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig sommar, tills vi hörs igen!

// Petra

måndag 6 juli 2009

Tid Tillsammans

Tiden går så himla fort! Jag kan inte fatta att jag har en 3½ åring.... Vart tog den där lilla bebisen vägen liksom? Denna lo handlar om att jag vill försöka "suga ut" så mycket tid som möjligt tillsammans med min älskade son! Varannan onsdag är vi lyxlediga tillsammans (utöver helgerna alltså...) och försöker att bara göra roliga saker tillsammans. Eller bara vara tillsammans. Det är de små sakerna som ibland blir de roligaste. Som att åka tunnelbana... ;-)



Ett vanligt cardstock som jag satt på en Tim Holtz mask på å sprayat med glimmermist över! Jag är dålig på det här med journaling men den här gången skrev jag faktiskt lite, å valde att skriva direkt på cardstocken!

Embossad döskallebård! :-) Me like döskallar, jag vet, barnslingt men... Jag e barnslig! Hjärtat har jag gjort genom att lägga på ett utstansat hjärta å köra med blending tool som jag hade haft distress ink på - ganska rolig effekt! Kanterna på fotografierna har jag använt Tim Holtz sandpapper på. Första gången jag använder det så jag var ganska försiktig... Nästa gång ska jag vara tuffare!

Bokstäverna t har jag använt cracklepaint på, åxå en favorit! Jag hade tänkt göra en "blom-fri" lo men då jag kladdade med pearlmakern å gjorde svarta märken så var jag tvungen att rädda sidan med lite blommor...

Material:
Cardstock: Bazzill Bling - Strawberry Daiquiri
Tim Holtz Mask - Timeworks
Blommor PRIMA - Hydrangea petal Brown
Stämpel "Rock star"
Distress embossing - Black soot
Distress Crackle paint - black soot
Pearl Maker från Waco - Antracit
Glimmer mist - Graphite
Distress ink
Sandpapper, Sanding block - Tim Holtz
Inkssentials Ink Blending Tool

Till sist måste jag promota en produkt som jag själv trodde var heeelt onödig, nämligen Tim Holtz - Linjal. Vad kan då denna som inte andra linjaler kan? Jo, dels är den ju genomskinlig så man faktiskt ser var man skär, sen har den både rutor å ränder, en sida är stålklädd så man inte skär sönder plasten å sen har den även massa små hål så man kan perforera saker - och rivkant...
Bara måste ha liksom! :-)

Ha en fantastiskt trevlig sommar! Min semester börjar idag, så det är därför väderprognosen säger regn.... :-(

Och... Hipp Hipp Hurra till FIA som fyller år idag!!!!!!!!!

Kram, Maiden

lördag 4 juli 2009

Pappersrosor och mumintroll

Äntligen är det mulet och svalare ! Ett betydligt trevligare väder för att skapa och knåpa i än under en stekhet sol!
Idag har jag roat mig med en spegel från "the famous swedish store", citat från en engelsk tidning. Den har den stora fördelen att vara billig OCH ha en stor yta som gjord för att dekorera !
I DT materiaet fanns det en massa blommor av olika slag, vilket gjort mig nervös, jag är verkligen ingen blommänniska när det gäller scrap och övrigt papperspyssel. Speciellt de stora rosorna, som är enorma och fina, brydde mig. Hur använda dem så att de kom till sin rätt ?
Nå, som ni ser har jag, för att vara mig, gått i spinn vad det gäller att pryda med blommor...
( ursäkta mina kamerahållande tassar i spegeln!)
Fia har tagit in stämpel och screens från Tattered Angel och dessa är så roliga att använda. På det mönstrade papperet lade jag plastscreenen, i form av en kompass ,och sprayade sedan med grönt och guld. När jag lyfte bort masken så var papperet under ljust, i maskens mönster, medan omgivande papper blivit guld och gröntonat. Tyvärr syns inte det bra alls på fotot!
Stämpeln, en stor klocka på hänge, stämplades med Versamark på en vanlig overheadfilm och embossades med en blandning av pärlemor- och Distress embossingpulver. Det blev en spännande effekt att blanda- skimrande och "ruffigt" på samma gång ! Klockan klipptes ut och lades så att en del ligger över spegelglaset- tidens gång, som vi tyvärr ser alltför tydligt i spegelns glas ...
Jag är mycket förtjust i berättelserna om mumintrollen, av Tove Jansson. Det finns en sång hon har skrivit, jag tror att den är från boken "Farlig midsommar", som handlar om teatern och dess illusioner. Så fort jag såg de stora rosorna tänkte jag på den. Dessa är rosor som aldrig vissnar och kan se mer verkliga ut än de riktiga blommorna. Jag skrev av texten på ett av de fina journalingbladen från Prima, passande nog står där "in my garden". Här kommer texten:
"För vi gjorde en måne av silver
och en underbar krona av guld
och ett drama med rytande lejon
och ett tåg för effektens skull.
Det är mera än låtsas och leka
för du kan vara alldeles viss
om att riktiga rosor är bleka
mot en handmålad rosenkuliss"


De öviga blommorna stämplade jag med en textstämpel jag hade, med brun och grön chalk ink. Några fick en brad som pistill, andra en Tim Holtz "snap" och några andra en mindre gysieblomma. Sedan kunde jag inte motstå litet blingswirls !
Ha det gott och skapa på i sommarens härliga dagar !
Suss /Pappersdraken
Material från Handarbeta:
Papper: Cream Music från Creative Imaginations
Glimmer screen: Tattered Traveller
Stämpel: Tattered Angel, stor klocka
Embossing: Distress Powder: Pine Needles
Eget material: Embossingpulver i pärlemor, textstämpel, Versamark och spegel

onsdag 1 juli 2009

Snart semester...

Visst är det skööööönt att värmen äntligen har kommit...hoppas bara den håller i sig :)
Hoppas också att ni alla har lite tid över för att njuta en smula av solen.
Vår DT-mamma Sofia gav mig ett roligt blommigt papper från, KI Memories, att göra något kul med och som ni nu antagligen redan har klurat ut ;) så gillar jag ju kort med enkel design.

Blommigt papper: KI Memories - Bloom
Enfärgat blått: Bazzill - Skylar
Enfärgat rosa: Bazzill - Wildberry

Man kan ju inte annat än längta ut på havet varma dagar som dessa. Jag älskar verkligen den nya boarder punchen från Fiskars som jag har använt här.Boarder punch: Fiskars - Boundary Waters
Embossing: CM Embossing - Swiss Dots
Rutigt papper: Maja Design - I bersån
Enfärgat vitt: Bazzill Classic - White
Enfärgat rött: Bazill - Cherry Cheesecake
Enfärgat blått: Royal Blue

Ha en skön dag!