måndag 31 augusti 2009

Yes Box!

Jag har fått låna en Multiboard! Å jag tror nog att jag e "tvungen" att köpa en alldeles egen... Med denna variant så kan man lätt som en plätt göra egna kort - och askar! Askarna föll jag pladask för!Jag gjorde två små askar som man tex kan lägga ett presentkort i! Och eftersom det var jag, Maiden, som gjorde dem så blev det i svart å med döskallar på!!! :-) Vilken överraskning va!? Hi hi. Själva botten av asken är gjord av svart cardstock och så har jag använt det läckra nyinkomna pappret med döskallar på från My Minds Eye på två olika sätt till lock:Inkidostämpel grattis embossade jag i svart på baksidan av pappret: En svart Gardenia och så bling bling samt en radda vit pearlmaker runt hela asken! Gud så användbar denna produkt är - vad gjorde man innan den fanns!? ;-)Den andra asken gjorde jag också med svart cardstock som botten men nu tog jag baksidan av döskallepappret som lock å satte sedan på framsidan av samma papper lite snett ovanpå - den vita gardenian ville sig inte riktigt låta sig fotograferas men... Bling swirl, embossat stämpeltryck å så lite pearkmakers!


Material:

Nu får vi se om det är någon som varit snäll och får en present i en fin döskalle-box av mig!! Hoppas ni blev sugna på att prova Multiboarden - det var verkligen roligt å dessutom superlätt! Massa kramar från Madien

lördag 29 augusti 2009

~~ Med bud om vår ~~

Även jag tog mig an Yoli´s fina skiss.Tycker att jag har följt den rätt slaviskt. Det enda som skiljer är väl att jag valde att ta bort öljetterna och korsettsnörningen.
Jag har den här gången valt att jobba med papper från olika tillverkare. Det blev Prima och K & Company. Tycker att de dova, men ändå intensiva, färgerna passade bra ihop med fotot på äppelblommorna. Ibland när man har en skiss att följa, så känner man att man måste följa den slaviskt. Ibland så lättar man på kraven och har istället skissen som en utgångspunkt, något att hämta inspiration från.
Det kan vara allt ifrån att vrida på skissen, ta bort vissa element eller kanske flytta lite på dem.
Man gör helt enkelt skissen till sin egen. En blomma på skissen behöver ju inte vara en blomma på LO´n. Den kan ju lika gärna bli till en tag eller en fågel!
Man måste våga prova sig fram till vad man tycker passar. Har du inte testat att skapa utifrån en skiss förut så tycker jag att det är hög tid för det nu. Kika längre ner på sidan, så hittar du Yoli´s vackra skiss, som både Maiden och jag har skapat utifrån.
En liten detaljbild på den underbara fågeln som jag klippte ut från det ena mönstrade pappret.
Jag har delvis monterat den på 3d-kuddar så att det inte skall bli alltför platt. I sin näbb håller den tag om flossen till den lilla tag´en.



Till den här LO´n har jag använt mig av följande material.

Övrigt material såsom floss, stjärn-charm och thickers "daiquiri" är privat. ; )

Kika gärna in i butiken på alla nya varor som kommit in. Kan varmt rekommendera er att kika på alla fina julpapper.... inte långt kvar till jul nu... ; )

Även Martha Stewart-stansar till remarkabelt lågt pris! Men det är bäst att du är snabb. De finns inte i obegränsat antal...

~~ KRAM! Sophia ~~

Kasta macka i solnedgången

Tema solnedgång! Jag visste direkt vilken bild jag skulle använda - jag tycker att den här bilden är så fin. Erik ser liksom lite drömmande ut i skenet av solnedgången. Jag letade fram så mycket orange/gult/rött (ville förstärka solnedgångskänslan!) i scrapmaterial som jag hade å så började jag! Jag vred ett kvarts varv på skissen eftersom jag hade ett stående foto.

Jag har målat med lite cracklepaint för att rama in fotografiet lite! Jag ääälskar cracklepaint! ;-) Något nytt roligt jag upptäckt till denna lo är Basic Greys stickers ark. Det finns massa roliga saker såsom journalingrutan och massa swirls som jag satt här och där över layouten. Journalingrutan var dock lite för vit i färgen för att smälta in tyckte jag så jag sprayade med lite glimmer mist.
Ett tips är att se till att man inte har några små bitar av plast från gluedots liggande på layoten innan man sprayar... :-( Jag fick spraya flera gånger men tittar man noga så kan man se att det liksom är en liten ruta som inte har riktigt samma nyans som resten...

Bågen i cardstock blev ju nästan bättre när man vred på skissen för det ser ju ut som solen! :-) Jag har lagt ett lager stickles runt kanten så det glittrar mera - solnedgången glittrar ju så fantastiskt!

Hoppas att ni får inspiration av min skiss å kanske även testar att vrida på skissen!
Material som jag använt mig av:

K&Kompany Que Sera Sera - Firecracker
K&Kompany Que Sera Sera - Floral Collage
My Minds Eye - Bohemian Vines
Cardstock: Bazzill raw silk orange
Stickers från Basic Grey
Öljetter
Blossoms - ros - green
Prima - mini - gypso - orange
Cracklepaint - Dried Marigold
Glimmer mist
Stickles - Cinnamon

I övrigt så har jag använt edge scrapern, olika chalks, några gamla prima blommor, en bit orange band och orange floss!

Nu längtar jag till nästa skiss - det är så himla roligt att jobba med skisser tycker jag! Tack YooRe!

torsdag 27 augusti 2009

Kärsön - paradiset på Ekerö

När ni tar er ut mot Ekerö, passa då på att åka till Kärsön!
En underbar stor äng med en fantastisk strand som passar både stora och små.

Här har jag skapat en LO efter ett besök just på Kärsön, en skön och varm sommardag!


Till denna LO har jag använt:
(klickbara länkar)

Vit Cardstock
Bo Bunny - Calypso
Bo Bunny - Bloom
Crystals flourishes
Prima blommor caboudles
Svart bazzil bling (matta under fotot)
Pearl maker - Pastel gul
Pearl maker - Pastel grön

Kram, Fia

tisdag 25 augusti 2009

Respekt!!

NU Fia....nu är det dags att visa lite respekt =)!! Den här LO'n har jag gjort för att visa hur mycket du betyder för mig...som vän och som DT-mamma. Den bilden är helt underbar och den bara måste scrappas!!

Vill dessutom visa att man inte behöver vara rädd för olika färger och mönster - det gör bara livet gladare =)



Material
Papper: Bo Bunny - Calypso - Hope, Flair design - Flower shower, MME - Checking out, PRIMA - Rue 88 collection
Blommor: Blossoms - Ros 20 mm - rosa, Gardenia - Vit, PRIMA - Petite Fleur Vines - Daisy
Övrigt material privat.

söndag 23 augusti 2009

Sommrig Solnedgång...

Hej!


Ja, hej på er i sensommaren som mer känns som höst tycker jag! Men hösten är härlig med starka färger och mysiga hemmakvällar. Precis som vi pysslare vill ha det. :P hihi


Förra utmaningen jag gav er var en skiss med temat romantiskt tufft och vann utlottingen i den gjorde denna snygga LO. En skön tolkning med flera foton - läckert.



Så stooort Grattis önskar jag Malena/Mimi (som inte har någon blogg, utan mailade mig bidraget). Maila mig din adress så kommer det snart läckra blommor till dig på posten.


***


Nu så är det också dax för nästa skiss och nästa inspirationsalster. Hoppas att ni hänger på nu tjejjer och att ni kanske har lite mer pysseltid att förvalta. ;D

Här är skissen, och TEMAT denna gången är: Solnedgång.

Ja, vem har inte efter en hel sommar tagit kort på vackra solnedgångar eller magiska kvällssken?! Jodå, vi är nog några stycken med sådana foton. :D


Min tolkning av skissen blev med ett vackert foto på mig och mina snygga vänner en sommarkväll ute vid havet. Vilka är vackrast? Vi eller solnedgången!? *skrattar*




Bedårande foto med lika bedårande papper och detaljer. Romantiken skriker och jag är faktiskt supernöjd med denna LO! Tack underbara Fia, för att du har sådant öga för vad jag gillar och fyllde mitt DT-paket med så mycket Yoli-saker! :D





Blommor i massor - är ni förvånade? Söta metall-charms och cracklepaint. En skön kombination som ger både liv, romantik och personlighet. Jag tycker att det är väldigt roligt att göra blommor till "sina egna". Här har jag stansat ut svarta retro-blommor och strukit vit cracklepaint över. Det lilla ger både personlighet och stor effekt, och jag tycker att alla ni där ute ska försöka komma på sådana enkla lösningar på era LO:er också!



Genom att skynkla och vika en pappersremsa lite hur som haver, bildar man större 3d-effekt och dessutom tycker jag att det blir sååå snyggt. Penslat på cracklepaint över mönsterpappret och sedan satt dit min rubrik med dessa underbara små alpha-stickerserna.



Istället för vanliga traditionella tags, gjord jag egna i mönsterpapper. Hur enkelt som helst och ett trevligt sätt att få med mer vackra mönsterpapper på. Gör bara en rektangel och stansa med hörnstansen på två av hörnen på den ena kortsidan. :D ja, ni förstår nog trots min luddiga förklaring. Å isället för att göra hål och fästa band som man oftast gör på tags, satte jag dessa helt bedååårande små rosor.

Här skymtar ni också den läckra korsett-snörningen!



Så åter till mina älskade bling-swirls. Tänk att det kan finnas något så användbart som dessa!? Fäster överallt och får en LO att bli strålande var gång man använder dem! Meee looove!


Hur är jag med?
Skapa efter skissen och temat. Blogga ditt bidrag i din egen blogg och länka även hit. Sedan lämnar du en länk här i detta inlägg till dig själv, så att vi finner dig. :D Du har till den 5/9 -09 på dig att vara med. (Ni som inte har någon blogg men ändå vill vara med går det bra att maila mig era bidrag till YooRee_storm(a)hotmail.com och namn ge mailet med Handarbetas skiss 4).

Vinner gör den tjej som har mest tur i utlottningen av dessa läckra Gardenior. Japp, jag kommer lotta ut två paket, slumpmässig färg till en av er som är med i utmaningen!

Så se till å skapa nu tjejjer!

Materiallista:
Blommor: Minirosor, Prästkragar, rosknoppar.
Övrigt: Charms, Cracklpaint, Spets, Blingswirl, Eyelets, Alpha-stickers - Simply sweet.
Papper: Prima - Cosmos, Enlightened och baksidan på Joyfull yellow.
Enfärgad Cardstock: Svart.

Maaaaaaaaaassor med Kraaaaaaaamar
//YooRee

fredag 21 augusti 2009

Min sista LO för Handarbeta

Ja, det är faktiskt så som rubriken säger. Detta är min sista LO för Handarbeta. Jag slutar här för att testa något nytt.
Här kommer en LO som handlar om när vi var på min pappas 60 års fest i somras. Paulina bestämde sig helt plötsligt för att förvandla sällskapet till pirater. Just på fotona är det hennes mormor.
Jag har använt mig av ett fantastiskt snyggt papper från KI Memories, fram och baksida. Missa inte detta papper, eller dekorationerna heller för den delen, för det är såå snyggt!



Detta har jag använt:

Bazzil - Dark Brown
KI Memories - Sparkles (fram och baksida)
Bazzil - Juste The Edge, Walnut
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Crystals - Flourishes Clear C
Prima - Caboodles B
Prima - Mini Gypso, Gul
Prima - Mini Gypso, Lavender
Stickles - Crystal och Black Diamonds
Nunn Design - Flourish
Making Memories - Mini Shimmer Alpha (slut i butik)

Det var allt jag hade att erbjuda denna sista gång! Glöm nu inte att kika in i butiken, för där finns så mycket mer än det jag har visat här idag och nyheter ramlar in hela tiden. Tack för mig!

// Petra

onsdag 19 augusti 2009

~~ Lite bondromantik... ~~

...hör väl sommaren till, eller vad tycker ni?

Fångade Lilla fröken Sötloppa på bild när hon satt och väntade på att få åka på kalas. Hon var såå stolt och glad över sin nya tunika och hon sa själv flera gånger att hon tyckte att hon var fin! Såå skönt att höra!!
Tyvärr var kortet inte så lyckat ur andra synvinklar...bakgrunden var plottrig och rätt ful.
Men jag kände ändå att fotot var värt att scrappa.
Såå hur gör man då? När man har ett foto med ful bakgrund?

Självklart så kan man klippa ut sitt motiv och använda enbart det... men det ville jag inte. Kännde att det skulle bli en ganska konstig form på det hela då.

Jag vände på steken och lade fotot under det mönstrade pappret. Sen rev jag hål i det tills jag fått fram så mycket av fotot som jag ville visa. Passade på att riva lite extra och sköt in några små pappersbitar i en avvikande färg. När jag var nöjd häftade jag ihop revorna lite slarvigt och häftade även fast mönsterpappret mot bakgrundspappret.

Effekterna, med rivet, skrynklat, chalkat och stämplat papper, fixade jag naturligtvis innan jag fäst allt för gott ; )

En egengjord tag håller titeln på ena sidan och dold journaling på baksidan. Bara till att vrida lite på de små bradsen. Tror inte att det går många Lo´s utan att jag öser på blommor ; ) .....och så blev det här oxå!
En handfull med ljuvliga hydrangeablommor fick bryta av lite och ta upp lite av de rosa/lila tonerna i fotot. Satte dit små duttar med pearlmaker i blommornas mitt.
Lite bling på det hela och jag kände mig nöjd.

En liten närbild på min egengjorda tag. Dekorerade den med blommor, bling och en helt underbar, liten fågel!

Här är en möjlighet att kika närmare på hur jag rivit pappret för att få fram fotot. = )
Vad har jag då använt för material?
  1. Prima Joyfull Yellow
  2. Prima Flirty little secret
  3. Prima Ruby
  4. Hydrangeablommor ( brun och mauve) är tyvärr tillfälligt slut i butiken.
  5. Pearlmaker
  6. Fågel-charms
  7. Bling
  8. Fluid chalks - chestnut roan och dark brown
Eget material: photo-turns, spets, häftklamrar, blad, biljetter och stämplar.
Hoppas nu att jag kunnat inspirera er till att ta itu med de där "hopplösa" bilderna. Det är inte alltid de perfekta bilderna som man vill ha = )
~~ KRAM! Sophia ~~

måndag 17 augusti 2009

Moaha...

Moahahahaha... Ja så kan det låta hemma i buskarna när jag å sonen smyger omkring... ;-) Självklart så har det dokumenterats å måste göras en lo om! Det härliga pappret från INKIDO rosa prick passade fint ihop med baksidan av glasspappret som finns i den fysiska butiken men som jag dessvärre inte hittade i webb butiken.



Jag har skurit ut en cirkel i cardstock som jag ruggat upp kanterna på å sprayat med glimmermist, sen har jag snurrat runt lite floss - enkelt men effektfullt!
En just the edge har fått ett lager med genomskinligt embossingpulver på sig.
Vackra blommor blev ännu vackrare med stämplat text över sig!
Journaling på en Tim Holtz ticket, lite blommor å lite bling!
Handarbetas egna gardenior kan man använda till mycket! Den vita fick några duschar brun glimmermist över sig för å smälta in bättre i layouten!
Material
INKIDO - rosa prick
Rosa cardstock
Gardenior
Just the edge
Embossing clear
Glimmermist
Blommor - prästkragar
Crystal
Filt Thickers - länkar till vita


Detta blir mitt sista blogg-inlägg från sommarstugan för i år! Lite sorgligt att vi ska flytta hem igen men åxå skönt att få lite ordning å reda i livet igen. Å slippa att springa runt å låna datorer, batteriladdare och kablar för å kunna blogga! Ha ha ha.


På återseende från "storstaden" inom kort!

Kram, Maiden

lördag 15 augusti 2009

Skisstolkning

Här kommer min tolkning av veckans skiss från YoRee. "Romantiskt-tufft" passade mig perfekt, för det är me de orden jag skulle beskriva vår bröllopsfest! Albumet tar sin lilla tid att knåpa ihop, men förhoppningsvis blir jag klar innan det är dags för skilsmässa.... ;-) Detta foto använde vi till tack korten, förmodligen blir det sista sidan i albumet!

Jag har följt skissen ganska slaviskt, ibland tycker jag att det är såå skönt att slippa tänka å bara göra som någon annan "bestämt"... :-)

Bokstäverna var silvriga men jag färgade dem gröna med glimmermist spray. Även just-the-edge hjärtana fick sig en omgång med den gröna sprayfärg!

I mitten av två av blommorna har jag använt pearlmaker i guldfärg. Bakgrundspappret är guldigt cardstock, lite svårt att se på fotot...

Material:
Cardstock guld
Cardstock svart
K&Company, Madeline - Aged floral
K&Company, Madeline - Mini scalloped roses
Just the edge
Thickers
Crystals
Glimmermist

Hoppas att ni får lite inspiration till att skapa härliga tolkningar av skissen - själv längtar jag redan efter nästa!!
Massa kramar från Maiden

torsdag 13 augusti 2009

Små kära ting...

Hej igen...två veckor sedan sist undrar just var tiden tar vägen. Jag var ledig i måndags så jag gick runt hela dagen igår och trodde det var tisdag och hade två dagar kvar tills jag skulle visa mina alster här :) ja, ja...det blev till att få till något igår kväll/natt...men kul var det att skapa så man får väl sova en annan gång...

Jag gjorde en liten box med små kort och tags att sätta på en present eller kanske ge bort hela boxen till någon man tycker om...

Lite glitter är alltid trevligt :)

Här är lite mer bilder på tagsen och korten.

Materialet jag har använt är:
Mönstrat papper: KI Memories - Sparkles
Enfärgat papper box: Bazzill - Carob, Cotton Candy
Enfärgat papper tags, dekorationer och kort: Bazzill - Carob Cream, Apple Green, Marmalade, Yellow, Wildberry, Skylar, Royal Blue, Fire Hearts, French Vanilla
Glitter lim: Stickles- Star Dust
Öljetter: Bubble Blue, Limeade, Circle Watercolor Brite, Circle Basic
Spellbinders: Nestabilities, dessa är på väg in i butiken, borde vara inlagt om ett par dagar så...stay tuned :)

Det var allt för mig den här gången, hoppas ni får en bra helg och glöm inte att vara med i Yolis Skiss utmaning.

tisdag 11 augusti 2009

Så här roliga saker...

...fanns inte när jag var liten. Citat Bertil när han roade sig kungligt med en stoooooor uppblåsbar boll som man kliver in i och rullar runt!

Har använt en overlay som bas och det var en rejäl utmaning att fota den och få den till sin rätt.



Jag hade egentligen tänkt blogga en annan LO men den kändes inte riktigt klar. Så Fia, du ska inte tro att du är säker bara för att den inte kom den här veckan =)

Material:
Overlay - PRIMA - Ready set Go
Papper - Flair design - Cool waters
Blommor - Gardenia - Ljus blå, PRIMA - Mini gypso - Ljus blå, Blossoms - Ros 6 mm - Royal blue
Thickers - Rainboots-Powder
Band - PRIMA - Spets - Shire

söndag 9 augusti 2009

Tufft o Romantiskt - en udda kombination.

Hej igen!

Hoppas ni har en finfin sommar å att ni hinner njuta av semester, sol och ledighet! Ja, för vissa kanske den ännu inte är över ännu! :D

Jag har verkligen haft en toppensommar å laddar nu batterierna inför höstens scrappande och pysslande. Fyller själv på scrapplagret med material o ideér kanske känns som ett evigt projekt, men vi på Handarbeta hoppas att vi kan hjälpa er en bra bit på vägen! :D



Ja, då är också förra skiss-utmaningen avslutad. Vilka härliga bidrag jag fick in till denna... Vann gjorde denna underbara LO som hade tur i utlottningen att vinna lite mer blommor till höstens pysslande. Grattis, grattis önskar vi på Handarbeta till AL:s!
Maila mig din adress så kommer snart vinsten med posten... YooRee_Storm@hotmail.com

***

I dag kommer nästa skiss som jag hoppas kommer locka fram skaparsuget inom dig. Ja, men visst är det väl underbart med skisser och teman! Japp, utmaningen består av att skapa efter skissen och att följa detta TEMA: Romantiskt tufft.

Så tjejjer låt det romantiska få möta det tuffa och ungdomliga, var kreativa och fantasifulla...

Ja, och i vanlig ordningar har jag själv skapat ett inspirerande alster efter skissen. Nästa Lördag kommer säkert någon/några av de andra tjejerna i teamet visat sina inspirerande och läckra alster efter skissan. Härligt va!




Helt bedårande papper var det i mitt DT-paket. Papper jag själv aldrig köpt med som verkligen har öppnat å vidgat mina vyer. Ja, helt förälskad blev jag i dessa. Så vad tycker ni om min romantiska LO i tuff anda? Själv tycker jag att det blev riktigt härligt och nytänkande.



Hur underbart är det inte när man hittar ett foto med exakt samma nyans i som de papprena man har och ska scrappa med!? hihi....

Härliga blommor som dekorationer., mixat flera olika sortet som vanligt. Gillar variationen och att mixa färger. För att få fram Citrus knallblå ögon mer, valde jag att plocka med även den blå färgen i dekorationerna.

Satte underbara Prima-spetsen runtom fotot, för att lyfta dt ytterligare och skapa mer fokus.



En sak som inte finns med på skissen är de pappersremsor som löper längs med underkanten på fotot. Detta valde jag att ta med då jag ville få med mer av den läckra baksidan på det svarta pappret. Så snyggt.

Älskar också dessa Thickers-bokstäver. Snygga och mycket dekorativa. mums...



Här syns hur alla de olika papprena skapar en skön kombination av tufft och romantiskt. Superläckert med kopparswirlen. Roligt att anända en färg som inte alla har på sina swirls också.



Längst upp i högra hörnet vek jag pappret och fäste med en bradz. Gjorde journalingen på remsor av papper, fäste med bradz. Att låta remsor av papper vara lit upphöjda från grunden ger extra 3d-effekt åt alstret också.


Som ni också ser har jag använt den svarta nyansen av fluid-chalk denna gången. Det är riktigt snygg och ger ett läckert sotat intryck på alstret.


Hur är jag med?
Jo, skapa efter skiss och tema. Blogga ditt bidrag i din blogg med länk till oss. Lämna också en länk till din blogg så att vi hittar till dig här, i detta inlägg! Du har fram till den 22/8 -09 på dig att vara med i utmaningen! (För er som inte har en blogg går det bra att maila mig ditt bidrag till Yooree_storm(a)hotmail.com, namnge mailet till Handarbeta skiss 3)


Vinner, gör den som har tur i lottdragningen av er som skapat efter skissen. Vinsten är två paket, slumpmässig färg av dessa söta blommor: Gardenior.


Lycka till, och scrappa riktigt kreativt nu!


Materiallista:
Blommor: Rosknoppar, Rosor - röda o gröna, Mini-gypso, miniroser.
Övrigt: Spets, Blingswirl, Thickers - By the yard , Bradz, Fluid-chalk - charcoal.
Papper: Prima - flirty little secret, Rebellious.
Enfärgad Cardstock - gröna nyanser, orange och svart.


Kraaaaaaaaaaamar i massor...
//YooRee

onsdag 5 augusti 2009

Prima igen

Av en ren tillfällighet visar det sig att det blir två inlägg i rad med samma papper som grund. Inte mycket att göra åt det nu. Kan i alla fall vara ganska kul att se olika sätt att använda samma papper.

Jag har använt min edge scraper för att ruffa till kanterna på pappret lite. Detta gjorde jag också för att kunna få plats med en svart cardstock bakom, som bara sticker fram litegrann på alla sidor. Därefter har jag sprejat lite med min glimmer mist nerifrån höger hörn och upp mot vänster. Det är därför det är en brun fläck över journalingbladet. Notbladet har jag skrivit ut från nätet, biljetten har jag också skrivit ut. Därefter har jag behandlat dem med glimmer mist och lite rosa chalk. Journalingbladet har jag rivit alla kanter på och chalkat.



Detta har jag använt:

Bazzil - svart, med slät yta
Prima - glitter, Arabasque
Prima - Fabulous Journaling Notebooks
Prima - Floral Light Brown
Prima - Prästkragar, Rosa
American Crafts - Thickers, Lax, Mullberry TYVÄRR SLUT I BUTIKEN
Glimmer Mist - Sandy Beach (rätt färg finns inte, länkar till alla övriga)
Fluid Chalk - Warm Red
Edge Scraper


Det var allt från mig denna gången.
// Petra

måndag 3 augusti 2009

Prima i svartvitt

Detta fantastiska papper från Prima med massa bling är det väl egentligen meningen att man ska färglägga själv!? Men, jag är ju kärringen mot strömmen så det gjorde jag alltså inte! ;-) Körde en helt svart-vit layot istället å tycker det blev himlans läckert! Kortet är på mig och min kompis Helena å vi har fått frågan ett par gånger om vi är systrar så därav rubriken!
Stjärnorna under fotot är clearstamps som jag embossat, en lite läcker detalj! Rubriken har jag stansat ut å därefter lagt ett lager med stickles över - lite svårt att fota men det glittrar som sjutton! :-)

Blommor i massor! De vita har jag stämplat swirls på å sedan har jag bankat i öljetter och tillsjut lite pärlfloss över det hela!


Material:
Papper PRIMA - Glitter - Arabasque
Prima blommor
Öljetter
Pärlfloss
Stämpel stjärna från serien rockstar - Inkadinkado
Stickles
Embossingpulver


Ha det bäst! Massa kramar från Maiden

lördag 1 augusti 2009

Inspirations bidrag

Här kommer min kaxiga tolkning av YooRees häftiga skissutmaning! Då temat skulle vara skönhet så tog jag ett kort på mig själv! ;-)

Fotokvalitén blev väl sisådär men jag är som sagt i sommarstugan... :-o




Embossade fjärilsstämplar på overheadpapper och en fjärilscharm ovanpå. Under syns både spets och ett litet blingband. Och under igen så är det glitterlim!




Bilden är felvvriden men det är en swirl som jag embossat. Under fotot har jag målat med cracklepaint. Jag älskar cracklepaint!



Material:

Cardstock

Cracklepaint - jag har använt vit men länkar till lavendel

Embossing

Spets

Stickles

Charm

Thickers


Glada hälsnngar till er alla från Maiden i sommarstugan!