söndag 29 november 2009

Ett roooooosa kort

Ni som redan vet vem jag är och vad jag tycker om har märkt att jag tycker mycket om rosa!
När jag fick Fias scrap papper och dekos så valde jag motiv efter pappersmönstret och dekosarna och till slut blev det detta kort:

Stämpelmotivet har jag färglagt med akvarellpennor och vattenpensel.


Det mönstrade papperet med runt stämpelmotiv har jag stämplat och inkat själv.


Jag hade en enfärgat cardstock kvar som jag klippte ut olika rundlar av, inkade kanterna och satte en söt pärlbrads i mitten.



Här kommer en lista över det material jag använt och som finns i Handarbeta shoppen:

Mönstrat papper: Webster´s page "Your life. Beautiful."
Pearl brads: Papermania
Prickigt sidenband
Cardstock: enfärgat beige och enfärgat lila
Shimmer dots: Papermania

fredag 27 november 2009

Då var det jul igen!

Jag har så ju mycket fina julpapper så jag måste visa två julkort ;P

Det första kortet är helt emot vad jag brukar göra, men jag utmanade mig själv och blev riktigt nöjd med resultatet! För det första så brukar jag alltid måla motivet först och sedan välja papper, men har man så ljuvliga papper att man knappt vill klippa i dom så kände iallafall jag att den här gången får dom välja motiv =D
Dessutom har jag sytt på kortet! Trodde det skulle bli galet och gruvade mig för dom fina pappren, men det gick finfint!



Material som jag har använt:

Maja Designs julkollektion!!
Akvarellpapper
Ljusbrun cardstock
Distresser (till stjärnan)
Chalk
Spets (egen)
Brads
Stansar
Halvpärlor

Motivet är färglagt med Tombows
God Jul texten är taget från ett Maja D papper...ni vet dom där remsorna längst ner på papperet

Här kommer andra kortet:


Material:

Maja Designs julkollektion (jojjomensan...tror det kallas MD träsket där jag är nu ;P)
Ljusbrun cardstock
Band
Brads
Pearlmaker
Motivet färglagt med Tombows
Akvarellpapper
Chalk
Martha Stewart punch

Det var allt för denna gång.

Glöm inte bort TÄVLINGEN som håller på till den 10e december! =D

Kram
Malin/majamelon

onsdag 25 november 2009

~~ En jul-kula ~~

Hej allihop!
Hoppas att ni mår bra och att ni klarat er ifrån alla hemska förkylningar och svininfluensor!

Själv är jag den enda i min stora familj som står på benen... övriga har drabbats av just...svininfluensan! Usch! Fy! Blää! Tvi!
Inte så värst mycket scrap-inspiration, eller scrap-tid heller för den delen.

Men idag fann jag en liten stund för mig själv. Kikade igenom alla fina papper som jag har och blev inspirerad till att använda dessa underbar Basic Grey-papper från serien Eskimo Kisses.
Det blev en härlig jul-kula!
Jag har länge velat prova att göra en sån här kula, men det har inte blivit av förrut. Det var lätt men lite pillrigt ; )
Jag strök försiktigt ut en tunn sträng med stickles längs med all kanter och i alla veck. Det är diskret men ändå en fin effekt. Det glittrar till svagt och drar blicken till sig * me like*
Sen knöt jag ett satin-snöre till en ögla i toppen. Här kan man ju själv välja hur lång upphängning man vill ha. Kan vara fint att hänga upp ett par stycken på olika höjder i tex ett fönster.


Material-lista:
Basic Grey : Reindeer games ( både fram- och baksida ) samt Village.
(Satinbandet är eget)
Såå, hoppas att ni gillade den här julkulan lika mycket som jag.
Nu skall jag åter till "sjukstugan" ; ) Dags för nästa omgång med mediciner....
~~ Knorr på er! ~~
Sophia

måndag 23 november 2009

Pappersfrossa

Jag brukar säga att jag inte är så intresserad av papper... Har tidigare inte brytt mig så mycket om alla nyheter som kommer utan tyckt att jag kan använda i princip vad som helst, bara man har lite färger (crackle paint å glimmer mist!!) å dekorationer så går det ju att få det som man vill liksom! Vet ni vad? Jag har ändrat mig!! När jag såg dessa helt fantastiska papper från Websters Page så ville jag ha alla!! De är ju helt underbara å jag har haft så kul när jag jobbade med dem, det är så mycket fina detaljer som man vill framhäva å färgerna är så fina!
...
Jag har gjort ett litet gå-bort-på-glögg-set, typ... Jag altrade en liten låda som man kanske kan lägga lite gott i å så gjorde jag ett kort till:
Kortet är gjort med grön cardstock från Bazzil som bas å sen är det faktiskt så mycket som 5 olika papper, fram å baksida! Stämpeln är en Tim Holtz som jag stämplade med distress ink i färgen aged mahogany å sen lade ett lager Utee på. Bladen är från Prima å finns i den fysiska butiken, å på dem har jag satt en fjäril som jag klippt ut från ett av papprena, å sedan lade jag ett lager crackle accent på.
När Fia föreslog att jag skulle altra ngt så plöjde jag runt hemma hos henne för att hitta ett lämpligt alter-objekt... Jag hittade en låda som hon hade chipboards i å tyckte att hon inte behövde lådan längre, hi hi. Den blev perfekt att altra! Först målade jag kanterna med lite färg å sedan har jag öst på:
Texten är urklippt från ett av papprena, likaså granen och texten Merry Christmas. Bladen kommer från Prima å under satte jag två blad riktig silverek, över alltihopa satte jag en av de fantastiska bling-swirlsen från Prima.
Material
Cardstock: Bazzil Auckland
.
Papper från Websters page:
Christmas Sky
Oh Christmas Tree
Snow tips
Snowflakes & feathers
Swan´s lake
.
Blingswirl från Prima
Crackleaccent
Distress Ink - Aged Mahogany
...
Så, nu ska jag bara se om det finns någon snäll person som är värd denna ask som jag lagt ner så mycket tid å kärlek på.... ;-)
Kramar från
Maiden

lördag 21 november 2009


Hej hej!

Nu är det verkligen julkänsla här inne tack vara mina goa team-vänner som skapar det ena mer fantastiska än det andra. Jag hoppas att ni gillar min lilla jultolkning också, för idag bjuder jag faktiskt på både scrappat och julkort. Allt för att fjäska lite extra med söta Fia såhär inför jul! *skrattar* Nä men bara för att alla läckra saker i mitt DT-kit var så otroligt läckra att jag bara var tvungen att prova på både och. Nog pratat! :P

Först ut är denna Layout på söta Smilla - ja, henne har ni sett i en rosa tappning innan, och nu får hon också vara modell på denna juliga LO. Visst är hon bara för söt där hon ligger och gosar med tomten - jodå, katter vill också ha julklappar dom! :P hehe

Jag blev väldigt nöjd med denna LO och jag tycker att den skriker jul och stämning. Inte konstigt att man får julkänsla av alla underbara julpapper som Fia har fått in i butiken. Gissa om det går att frossa rejält bland godbitarna.

Här är en underbar detalj från Webster´s pages tokläckra pappersserie. Jag bara älskar dessa sagoinspirerade papper som får en att känna sig som ett litet barn igen. Här skar jag ut det lilla rådjuret så att hon skulle få vara med å kika in på layouten.


Färgade in tags med chalks - alla tre nyanser av brunt, creamy brown, chestnut roan och dark brown. Blir så läckra och är ändå så enkla att få till. På denna bild ser ni också de andra superläckra julpapprena från bl.a Maja design och Papirdesign. Jag tycker att det är mycket roligare att hitta mina egna kombinationer än att följa dem som redan är i en serie. Blir lite mer utmaning på så vis.


Till Hanarbetas träff som var ett riktigt lyckat yippo hade Fia helt underbara blommor att fresta oss med. Här ser ni en mix av dessa, och de tog slut illa kvickt också - inte så konstigt för de var helt ljuvliga. Visst passar den vinröda tygrosen perfekt till detta papper... de är ju nästan identiska.

Jag lät även ängeln från Parirdesign vara med och dekorera sidan. Visst är hon bara för vacker. I bakgrunden skymtar ni vita thickers i rubriken Jul.

Ja, jag blev som sagt riktigt nöjd och tycker att det är julstämning för hela slanten. Som pricken över i:et var den eleganta och superläckra pärl-swirlen från prima. Meee like alot! :P

***

Nästa alster är ett litet julkort i lika julig anda som Layouten innan. Basen är ett vitt cardstock som jag färgat in med distresser och sedan chalkat kanterna på.

Ett ganska enkelt kort för att vara jag, men jag gillar att papprena och de inkade får vara dekoration mer än en massor med blommor och annat på denna. Visst är väl papprena bara helt ljuvliga. Dessa kommer från Maja design och MME.

Stämplade hjärtat i vattenfast brunt och inkade sedan in med Distressfärg, nyans Fired brick. Klippte ut och knöt en liten knut runtom.

Här inkade jag först in tagen med Fired brick och Walnut stain - stämplade sedan i omgångar med samma nyanser av Distressfärg. Stämplarna jag använt är de mycket prisvärda och supersnygga clearstampsen från Prima.

Även blomman kommer från prima och är bara så snygg. Annorlunda med blommor i tyg och de hade jag gärna sett mer utav. Sååå läckert.

***

Materiallista:
Papper: Maja Design - Marknad, Julbak. Papirdesign - Julevangeliet.
MME - Gingerbread lane (baksidan). Websters page - Wish upon a star.
Stämplar: Prima - Vacker ram, hjärtat slut.
Övrigt: Prima blomma. Pärlswirl. Thickers. Spets.
Färg: Distress och Promarkers.

***

Det var allt från mig idag!
Ha det toppen och skapa riktigt mycket juligt nu!

Kraaaaaaaaaam
//YooRee


torsdag 19 november 2009

Tjohoooo NU är det min tur!


...att berätta om mig och vad jag ska göra här i bloggen.
Jag har blivit tillfrågad att vara gästDT hos Handarbeta vilket jag tycker är fantastiskt roligt! Tack snälla för förtroendet!

Jag heter Veronica och kallar mig själv för kortmakerska. Jag gör även andra saker men det är skapandet av kort som ligger mig närmast om hjärtat.

Här har ni mitt första gästDT kort:
Ett julkort. Lite annorlunda kanske i färgerna men jag tänkte så här att det är skönt att både göra och att få ett julkort som inte har de traditionella färgerna!


De blåa blommorna har jag stansat ut i ett blått cardstock, stämplat lite vita swirls och trätt den fina pärlbradsen i. Som ett litet smycke i sig tycker jag!

På tagsen i kortet kan man skriva sin hälsning!
Där kan ni även se hål som jag har stansat ut lite här och var. Inkat och böjt till pappret lite så att det ska se lite rufft ut.


Här kan ni se hela kortets insida.
Jag hade verkligen så kul när jag gjorde detta kort!
Massor av färg och härliga dekorationer.

Stämpelmotivet med älvan är en digistamp från USA.
Jag har färglagt henne med Copic Sketch Markers. Jag absolut älskar Copic Sketch, det är jag liksom ;)



Materiallista:
Kortstorlek: 10.3*15.2 cm (ihopvikt) / 30.5*15.2 cm (utvikt)
Jag använder ett helt 30" papper My Mind´s Eye "Snowflake Stripes"
Två olika blå cardstock
Helt underbart ljuvliga pärlbrads!
Sidenband
Vita gardeniablommor
Allt material ovan finns i Handarbeta shoppen!

Detta var allt för mig denna gång och jag hoppas att ni tyckte om det ni såg och att ni fick inspiration!

tisdag 17 november 2009

Har ni sett...

...alla underbara nyheter hos Handarbeta.se?? Det är papper och blommor och bling och - sitter ni ner nu?? - stämplar. Inte vilka stämplar som helst de är från Craft Individuals och bara så läckra!!

Innan ni rusar till butiken kan ni väl kolla in detta!!?
Jag har gjort en LO med underbara papper och dekorationer. Bilden blev 94 års julkort som skickades runt till släkt och vänner. Min då 2-åriga dotter som poserar snällt i sin sverigedräkt med en jättekanin.

Detaljbild


Den vita blomman har jag färgat in med Distresser vilket jag även har inkat kanterna med.
Dekorationerna är fastsatta med Zots

Material
Papper: Websters Pages - Christmas Sky
Blommor: Prima - Trellis roses - white (verkar vara slut, men här är en annan färg=)
Spets: PRIMA - Spets - Jellie
Bling: En av Primas underbara branches som verkar vara slut i butiken men här finns en annan.
Övriga dekorationer privata.

Glöm nu inte att kolla in nyheterna och allt annat godis i butiken

söndag 15 november 2009

Monokromatisk tävling!

Nu är det miiiin tur att anordna en tävling, och eftersom det är jag så blir det en utmaning som jag gillar skarpt! En monokromatisk utmaning =D Det innebär att allt ska följa en färg. Väljer du ex. brun så får du ha med alla nyanser av brunt från ljusaste, till mörkaste.

För att göra reglerna klara så är det helt ok att använda ett brunt papper med vita mönster så länge som inte det vita tar över för mycket. Det går bra att ha ett foto som är i andra färger, men den färgen du väljer ska vara dominerande. Gör du ett kort med motiv så är det ok att använda hudfärg.

Till utmaningen är LO, kort och altrade saker välkommen men endast ett bidrag per person ;)



För att visa har jag gjort ett kort i blått. Från ljus till mörkblått. Spetsen och det runda papperet var vitt från början men jag sprayade det med blå glimmermist. Papperet jag har använt är från Websters pages, akvarellpapper och ljusblå cardstock. Har även använt ljus och mörkblåa distresser, minirosor, spets, band, Rhinestones, clear embossingpulver och blå chalk.

Du har fram till torsdag den 10e december kl 23.59 på dig att göra klart ditt bidrag.

För att vara med så ska du först ladda upp ditt alster i din blogg tillsammans med en länk hit.
Sedan skriver du en kommentar under detta inlägg med en direktlänk till ditt alster så att vi kan hitta lättare.
Har du ingen blogg så skicka ditt alster till malinmalm10(@)hotmail.com (förminska gärna bilden innan).

Vinnaren utses av Handarbetas DTs och kommer att få ett fint paket på posten =)


Lycka till!!

Kram
Malin/majamelon

Vinnare i Annas korttävling!

Som vanligt var det en tuff utmaning för oss DTs att välja ut ett kort av alla pärlor som kommit in.

Vi säger GRATTIS till Emma Lindberg som blev vinnaren i Annas kortutmaning med detta fina kort:


Emma, om du vill maila dina adressuppgifter till malinmalm10(@) hotmail.com så kommer ditt paket med posten =D

Stort Grattis än en gång och ett stort tack till alla som deltagit!!

Missa inte månadens utmaning i nästa inlägg!;)

Kram
Malin/majamelon

torsdag 12 november 2009

Julkort

I år har jag bestämt mig för att vara lite före med julkorten! Andra år har jag suttit två dagar innan postning och pysslat rumpan av mej i panik. Nu har jag börjat få ihop en liten hög och har köpt en massa nya söta julmstämplar...och dom måste man ju använda! ;P Har även köpt på mig ett ton julpapper tror jag! Och appropå julpapper, kolla in i shoppen på alla ljuvliga nyheter! Bland annat Maja designs julpapper, Ladybug & Friends "God Jul" för att nämna få... *mumma* Sambon får nog gömma plånboken om det ska bli något över till julklappar ;P



Materiallista :
(klicka på namnen för att komma till produkterna)

Vit cardstock
Maja designs julpapper (har ni sett att dom är dubbelsidiga!?)
Websters page fram- och baksida
akvarellpapper
Spets
Band

Liten klocka
Pearlmaker
Gardenior
Minirosor
Chalk
3D kuddar
Tombows (färglagt motivet)
hÄngel
vit floss



Till det här kortet har jag använt Maja Designs julpapper, pearlmaker, gardenia, akvarellpapper, band och spets.
MDs nya kollektion har både bak och framsida. Och som grädde på moset så sitter det en "bård" längst ner (där namnet och sånt brukar stå) som det står God Jul på. Denna text har jag skurit ut och använt på kortet. Det stå lite olika på de andra papperna så jag har en hel uppsjö att välja bland =D

På söndag är det en ny tävling som startar och pågår till och med den 11e december så glöm inte att kika in och vara med =D

Ha en riktigt härlig helg!!

Kram
Malin/majamelon

onsdag 11 november 2009

~~ Vackra snöflinga...! ~~

Hej allesammans!
Vet att jag är sent ute med mitt blogginlägg för dagen. Det har sina små skäl...

... det ena är en febrig Liten Sötloppa, som hellre såg att jag målade hennes naglar än stämplade och embossade...! Kan inte förstå varför, haha.
(Men jag kan tillägga att hennes naglar nu ståtar med glittrigt rosa lack på ena handen och glittrigt guld på andra.... allt efter Loppans egna smak!)

....det andra skälet heter bränd fingertopp!
För er alla som gillar att embossa.... se upp! Det gick på ett kick att bränna fingertopparna.
Efter det gick det en liiiten aningens taffligare att skapa, haha. Men man har ju bara sig själv att skylla! Fast kul har jag ändå haft under tiden!!
Men det var väl inte det här ni ville läsa om, eller hur!

När jag var till Fia och hennes härliga butik i förra veckan, hittade jag ett set med superfina clearstamps från Hero Art. Ett helt ark med snöflingor i olika storlekar och även bårder. Kika HÄR får du se själv.

Med några av dessa stämplar gav jag mig på att göra mitt egna mönstrade papper ifrån grunden.

Jag startade med ett vanligt Bazzill-ark i färgen Serenade. Stämplade den största snöflingan på pappret med clear-embossindyna och embossade sen med clear-pulver. Det här upprepade jag tills jag fyllt hela arket.
Därefter jobbade jag in distress-färgerna Broken China och Faded Jeans ( tyvärr tillfälligt slut i butiken ) med en Tim Holtz-applikator och foamdyna. Det tar sin lilla stund, men är klart värt jobbet!
Resultatet är ett vackert och unikt scrap-ark med liv och glöd i färgerna!

Vad gjorde jag sen med mitt nya papper kanske ni undrar?
Jo, det blev till ett frostigt julkort! ( Vill du kika på en förstoring av kortet så får du klicka HÄR. Misslyckades i den här bloggen...man länkas till shoppen....)
Här har jag monterat mitt papper på ett helt vitt Bazzil-ark och sen på den blå kort-stommen.
Tog en spillbit, av något gammalt mönstrat papper, och stansade ut borderna med Fleur de lis -punchen från EK-success. Dessa fick sig oxå en omgång med embossingpulver... i silver.
Ovanpå satte jag en smalare blå remsa, som fick silver-embossade små snöflingor.

På med en fin bild ( dubbel fotomatta under ), monterat på 3d-kuddar. Sen lite blommor och blad samt några silverglittrande små "bär". (Fyndade på en matbutik)

Sen kände jag mig rätt nöjd med mitt kort. Tycker att det blev ett frostigt och härligt vintrigt kort. Vad tycker du?

En liten close-up kan jag ju bjuda på oxå. Här ser man den clear-embossade snöflingan och dess blanka yta.
Den vita blomman är bara såå användbar!! Har du missat dessa fina gardenior, så tycker jag att du skall rusa iväg till shoppen och kika på dem. Flera olika färger och ett superlågt pris! *me love*
( du kan chalka den för att få mer liv i dem, spraya med mist eller ha 3d-lack... som sagt var... såå användbara! )


När jag ändå var ifarten, så gjorde jag en hög med julklappsetiketter eller enklare små julkort.

Stansade ut små cirklar ur rosa Bazzill och embossade sedan snöflingan mitt på cirkeln. Jag provade igenom en hel del av mina embossingpulver... den jag fastnade mest för var....CLEAR!
Någon som blir förvånad, haha...!


Hoppas jag fått er åtminstone liiite sugna på att testa att embossa/distressa sitt egna mönstrade papper. Det är såå kul!!
Det var allt ifrån mig för den här gången. Tills nästa gång - ha det gott i massor!
~~ KRAM! Sophia ~~

måndag 9 november 2009

Ung & oförstörd

På senaste tiden har jag verkligen inspirerats av andra scrappare i min närhet - å främst faktiskt från Handarbetas designteam! Tusen tack till er allesmman! Jag kämpar för fullt med att lära mig att färlägga så jag blir lika duktig som Malin (ja man ska ju sikta mot stjärnorna så kanske jag når ogräset...) Jag har gjort kortvikningar á la "Kurrebo", ett kort á la YooRee med tags, ett stilrent kort med spellbinders á la Anna och Ylwa-inspirerade kort i form av text och layout. Inget av dessa tänkte jag dock visa idag, utan här kommer ett alster där jag tagit "russinen ur kakan" liksom...
...
Kan ni se vem som är vad i min "ung & oförstörd" layout?
Ylwa tänk!! Ja jag tänkte verkligen på Ylwa när jag började med denna layoten och tänkte att jag skulle våga "bara köra loss" och matcha omatchade papper och mönster hej vilt! Å dessutom använde jag baksidan åxå!! :-) Anna bara gapade när hon såg hur jag började riva i papprena utan tanke, hi hi. Men jag blev verkligen nöjd med resultatet, lite wild and crazy liksom... ;-) (Ja var snäll nu Ylwa, lika modig som du är har jag ju inte varit - men det är iaf en början!!)Pärl-blommorna uppe till hörnet hade jag faktiskt mycket svårt att placera... Anna var hemma hos mig när jag gjorde denna layout och vi kämpade och skrattade mycket åt att vi bägge vill ha viss ordning och reda i våra alster - alltså fick det bli tre stycken på raken - färgerna matchade ju perfekt å en orange i mitten omgiven av två gröna gjorde att jag inte behövde gå utanför boxen såå mycket... hi hi.
...

Till rubriken har jag använt olika stickersalfabeten från Websters pages som "Kurrebo" visade mig på Handarbetas träff och som jag ju såklart var "tvungen" att köpa... Var dock dum nog och köpte bara två... Tur att jag bor nära Fia och butiken så jag kan springa å köpa fler!! :-)
Tagsen är ju naturligtvis YooRee inspirerade! Jag har först gått loss med massa olika distressink färger och därefter stämplat med olika stämplar - den ena tagen har jag även använt cracklepaint clear rock candy! Ryktet säger att den snart kommer till butiken... Mmmm... Spetsen från Prima bara ääälskar jag! Vill ha mer! De tre blommorna kommer också från Prima och jag tycker verkligen att jag fick till det med färgmatchningen!?
...

Material:
Papper Tranquilty och Morning Glory från Websterspages
Cardstock Melon från Bazzil
Blommor från Prima
Spets från Prima
Cracklepaint Dried Marigold
Pärlblommor
Alfabetstickers från Websterspages
Stämplar Newsboy från Prima samt Flower & Flourish från Inkadinkado
Distress ink - massa olika färger...
Nyckelhål från Tim Holtz
...
Nåå... Vad är då Maiden i denna layout!? Själv tycker jag nog att trots att jag inspirerats mycket av mina goa vänner, så är det mycket Maiden ändå! Wellpapp, cracklepaint, dymotext, ruffiga och chalkade kanter samt spets är ju faktiskt jag... Och nyckelhålet - jag älskar metall dekorationer!
...
Till sist men inte minst; fotot... Jo det är faktiskt jag... För mååånga år sen - och som rubriken lyder: ung & oförstörd!! Ha ha ha.
Massa kramar
Maiden

söndag 8 november 2009

Ny här och ett julkort!

Hej hej allihopa, jag är ny här i Handarbetas härliga gäng. Trivs som fisken i vattnet o tycker det är så kul att ha en ordinarie plats hos Fia.
Jag heter Camilla, i forumen känns jag igen som Millas eller C.A.
Dom som var med på stora träffen för några veckor känner säkert igen mig därifrån =)!
Nej nog om mig. Jag tänkte börja mitt DT bloggande med ett julkort, för i våra scrapskadade syn på tillvaron är det ju alldeles snart jul...*ler*

Jag har använt mig av detta (klicka på namnen för att komma till produkterna i shoppen):
Mönstrat papper: Papirdesign - pepparkakor (tyvärr tillfälligt slut i shopen)
Papirdesign - julstjärna

Alfabetsstickers: Loopy lou - Bon bon

Pearlmaker kristall

Crackle accent har jag använt på två av pepparkakorna i pappret

Brunt band med prickar som inte finns i webbutiken ännu.

Blommorna har jag stansat ur det mönstrade pappret julstjärna.

Ha nu en riktigt skön fortsättning på året o hoppas ni inte glömmer att spana in Handarbetas härliga nyheter.

Ni glömmer väl inte bort Annas roliga tävling?!?



Kram Camilla

onsdag 4 november 2009

Julkort med foto

Jag som bara gör kort använder ju aldrig foton på mina alster så nu tänkte jag att jag skulle skapa ett julkort med ett foto på, det är ju lite som att göra en LO i miniatyr =) ganska kul faktiskt ;)
Det är ju jättevanligt att man köper julkort som oftast har både foto och julhälsning printat rakt på pappret, dom tycker jag är supertråkiga och ganska fula ;)
Tänk va kul att få ett personligt julkort skapat för hand och med ett foto på av barnbarnen eller familjen.
Så här blev mitt kort med min lille Milton...(min egna lilla vampyr...nej jag är inte alls fast i en speciell bokserie)


En närbild...


Jag har använt:
Enfägat papper: Bazill Bling - Glass Slipper
Mönstrat papper: Melissa Frances - Robby
Snöflinga punch: Martha Stewart punch - Collectible Snowflake
Pärlor: Melissa Frances - Creme Pearls

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka och glöm inte att skicka in alla era fantastiska alster till min utmaning, sista dagen är nästa onsdag den 11 november.

Kram
Anna

tisdag 3 november 2009

Två av de finaste människor jag känner

Jag har i min vänkrets två av de underbaraste människor jag vet. De bjuder på sig själva, de är omtänksamma och vi bara älskar dem. Ni vet vilka ni är och är det ngn som känner igen er på de här bilderna är det bara en bonus =)

Det här vackra förklädet överlämnades under en kväll med mycket skratt och glädje. Det poserades och vi förevigade.



Jag har valt att inte ha ngn titel på denna LO, utan har bara helt enkelt skrivit "Två av de finaste människor jag känner" (jamen inse problemet att ge denna ett namn=)och det behövs helt enkelt inte mer.

Gå gärna in på Handarbeta.se och kolla in alla nyheter - det väcker alla jag-vill-ha-känslor du kan tänka dig =)

Material
Papper - Websters page (läggs upp i butiken inom kort=), My Minds Eye (baksidan=)
Blommor - prima
Spets - Prima
Dekosar - Prima Say it in crystals - Mix (rankan i mitten av förpackningen), Tim Holtz underbara metalldekosar

Jag har fallit för trycket och börjat använt mig av Distresser. Har med hjälp av handtag och dynor färgat in kanter istället för att chalka. Man kan göra hur mkt som helst med hjälp distresser - och det finns ju så många härliga färger!!

Det kommer mycket nytt i butiken, samt fylls på efter eventet i slutet på oktober. Håll koll!!
//ylwa

söndag 1 november 2009

Annas korttävling

Hejsan alla härliga pysslare där ute, nu var det min tur att hålla i tävlingen här på Handarbetas blog. Ni som följer oss regelbundet har nog kommit fram till att jag gör ganska enkla, stilrena kort :) därav går ju självklart min tävling åt det hållet också.

Jag vill att ni skapar ett kort, julkort eller annat det spelar ingen roll men det skall vara så stilrent och enkelt som ni kan. Jag har lite kriterier på saker som jag önskar att ni har med och dom är följande:

Färgerna skall vara:
* Beige, brunt, ljusblått och rött
* Enbart textstämplar (alternativt handskrivet)
* Ett band
* Lite bling
Utöver det är det fritt att skapa som ni vill :)

Mitt blev ett julkort men det är som sagt inget tvång, så här blev det.

Här har jag använt följande material:
Enfärgat papper: Bazill Bling - Glass Slipper, Bazill - Carob
Mönstrat papper: Ladybug and Friends - Änglasång, Kaiser Craft - Cocco Cinamon Sugar (finns i shoppen)
Spellbinders - Labels One

Tävlingen håller på till onsdagen 11 november kl 23.59
ni kan maila era bidrag till mig
anna.kallkopf@gmail.com
Vinnaren får ett paket med hemligt innehåll :)
Så sätt fart och plocka fram skaparglädjen och skicka in era fantastiska bidrag.

Kram
Anna

Grattis till vinnaren!!!

Ett stort grattis till vinnaren i Sophias julkortsutmaning.
Vi fick in en hel hög med fantastiska julkort i olika vikningar och det var inte helt lätt att utse en vinnare....men till slut enades vi i design teamet om...
Lena Johanssons fantastiska julkort.

Med lite chabby chic stil har du skapat ett underbart julkort i varma färger och en spännande vikning.

Lena, skulle du vilja maila din adress till handarbetascrapbooking@gmail.com så kommer din vinst snart på posten.
Grattis igen!

Kika gärna i nästa inlägg för en ny tävling.

Kram
Anna