måndag 25 maj 2009

Typisk Maiden

Nog för att jag vill inbilla mig att jag inte har någon särskild stil, jag försöker variera mig och utmana mig själv med nya metoder och idéer, men... Om jag ändå skulle beskriva min stil så är nog detta väldigt jag! Lite rufft och tufft! Jag gillar ju inte det gulliga, rosa eller putt-i-nuttiga liksom... ;-) Och eftersom vår kära DT-mamma Fia gillar att utmana oss så är min utmaning till nästa layout att skapa något riktigt gulligt, romantiskt å rosa... Alltså var jag tvungen att göra en typisk JAG denna gång:

Fotot är på mig från när jag & min syster var "fotomodeller" för en dag... Rubriken lyder: Det finns flera sidor av mig.

Jag har gått loss ordentligt med glimmer-mist spray och färgat både blommor, punchinella och just the edge med färgen graphite - ett fantastiskt roligt sätt att arbeta på med glimmrande resultat! En liten charm i form av ett kors hänger under blommorna och "duttarna" är svart stickles.

Texten "Sidor" har jag stansat ut med cuttlebugen och sedan satt fast ovanpå punchinellan, därefter har jag ramat in ordet med rhinestones.
Var ju tvungen att få med denna underbara stämpel från inkadinkado - Rockstar som jag har embossat med svart embossingpulver.

Material:
Just the edge (rosa och bruna från början...)

Tack för idag - nu ska jag börja förbereda mig mentalt för min kommande utmaning, rosa och romantik.... ;-)
Kram, Maiden

4 kommentarer:

Ylwa sa...

Superläcker LO gumman!! Den är du precis.
*kram*
Ylwa

Cath. sa...

Wow! Jätteläcker, och jag gillade verkligen hur du arbetat med rubriken! Nu ser jag spänt fram emot det rosa och puttenuttiga...;D
KRAM!

Handarbeta Scrapbooking sa...

Underbart snyggt!!

Detta är verkligen du vännen!

Kram, Fia

BellaMio sa...

Hahaha, ja detta känns verkligen som du!!

Den är så snygg, så där välarbetad som jag gillar. Massa härliga detaljer att fastna i. ME LIKE MUCHO!