söndag 12 juli 2009

Sommrig semester LO, Tips på spillbits-alster & Utmaning med Vinst!

Hej hej...

Wow så spännande att få blogga här inne hos Handarbeta för första gången! Ja, för mig som älskar att få inspirera och ge nya ideér är detta en riktig lycko-dag.

Ja, hihi... Jag satt hela natten efter jobbet när mitt DT-paket från Fia dök upp. Kunde inte slita mig från alla delikatesser och helt underbara papper. Å ja, jag har så mycket ideér just nu, så se till att infinna er här i bloggen så ofta ni bara kan. Både jag å tjejerna i teamet inspirerar här nästan varje dag.

I vanlig ordning vill jag också utmana er. Ett bra sätt att både komma i gång med skapandet men också för att utvecklas och lära sig nya saker. Så häng med vettja! Utmaningen består av att lifta min LO eller skapa efter min skiss. Jag vill också att ni ska ha med Hjärtan - helst i egen regi och variant.


Vinner gör den som har tur i utlottningen, alla har alltså en chans att vinna. Vinnaren får två stycken paket med de helt underbart läckra Gardeniorna, slumpmässig färg! Du har till den 25/7 -09 på dig att vara med, då jag har mitt nästa inlägg här i bloggen. Längst ner i inlägget kan du läsa mer om hur du ska göra för att vara med.


Här är min egen tolkning av skissen...En Råååsa LO till mitt Vietnam album. Denna kommer vara den första sidan du möts av i albumet - jag hoppas att den kommer locka till att bläddra vidare! :D

Visst är papprena helt underbara. Jag blev helt förälskad så fort jag såg dem. Högg tag i dem och lät sedan fantasin göra sitt. Papprena är från Prima och dem hittar du HÄR bland nyheterna. Titeln är i dessa bokstäver, tycker typsnittet och stoleken är helt perfekt. Är så smidigt med Stickers också, slippa kladda med lim, bara att trycka dit! :D
Nyheter i massvis - å ja, blommor, de bästa av nyheter, men också de helt fantastiskt fina och otroligt prisvärda Bling-swirlarna är ett måste i sommarens scrapp. Förstår inte hur jag någonsin kunnat scrappa utan dem. Har köpt på mig ett lager som heter duga. Det borde räcka ända till jul! :P

HÄR hittar du till nyheterna, och passa på... Vad jag hörde från Fia så säljer både blommor och blings som smör i solen... Å ja, vem vill bli utan dessa?!

Mixade de gröna prästkragarna med de mindre och urgulliga mini-gypso, blommorna. Härlig och lite annorlunda färgkombination, men till papprena gjorde den verkligen sin rätt.
Klippte ut hjärtan ur pappret. Några små i hörnet och ett stort som jag placerade bakom fotomattan. Hjärtan är ett mycket bra sätt att dekorera sina LO:sar med, och handklippta varianter tycker jag nästan är de bästa, då de blir så personligt.

Att krulla papperskanterna ger både liv och djup åt sidan. Prova, det blir verkligen läckert. På era utmaningsalster vill jag att ni ska ha med mycket hjärtan, och allra helst ska de vara i egen design...Är du som jag? Får mycket restpapper över jämt och alltid! haha... Här är sommarens smarta lösning för att slippa ha vackra papper liggandes i onödan.

Rita blommor i tre olika storlekar, gjorde dessa ganska stora, den största är ca 10cm i diameter. Varvade mönstret på pappret också. Sätt namn eller andra söta dekos i, så har du ett supersnyggt placeringskort. Papprena till dessa raingar är ju desamma som de på LO:n och dom finner du som sagt bland nyheterna.

Gör du dem mindre kan du ha dem på dina LO:er, ja, det går väl nu också såklart, men kanske jag hade gjort dem lite mindre för att kunna få plats med annat också!

Eller så fäster du som jag har gjort, en liten virad ståltrådsring bak på blomman. Nu är den helt plötsligt en läcker servett-ring... Ja, sådana servett-ringar ska då jag duka upp med på kvällens grillning. :D Har bara sisådär en tre stycken kvar att göra. Så det är bäst att jag kilar med en gång...

Hur är jag med!?
Givetvis hoppas jag att ni blir många som scrappar efter skissen... För att vara med vill jag att ni laddar upp ert bidrag i er egen blogg. Lämna en länk bland kommentarerna så att jag hittar erat bidrag, samt länka till Handarbetas blogg från er. :D Ni har till Lördagen den 25/7-09 på er att vara med. Sedan lottar jag ut en vinnare bland er som deltar!

Material:
Crystal Flourishes, Primas prästkragar, Primas mini gypso, Alfabetet Simply sweet, Papper från Prima: Shared giggles, Poppy fields och Enlightened. Brun och rosa Cardstock.


Ha det bäst, så ses vi igen nästnästa Söndag!
Kraaaaaaaaam & Lycka till...
//YooRee - Yoli

14 kommentarer:

Ylwa sa...

Mmmm....superläcker LO med många detaljer - blir svår att bräcka!! Men jag ska göra ett försök.
Snyggt Yoli!!
*kram*
Ylwa

Cyllan sa...

Vilken häärlig rosa LO och dina spillbits blommor som blev servettring och placeringskort i ett va ju bara sååå fina
Kraaam C

~ Sophia ~ sa...

Vilka underbara alster du skapat Yoli!
Jättekul att ha dig här!
Nu skall jag göra ett försök på din skiss...
KRAM!

Yoli Design sa...

jaaaa gör det!!
Jag tror alla handarbeta besökare gärna vill få mer inspiration och se fler skiss-tolkningar!! :D Yiihaaaa

kraaaaaaam på er...

Kicki sa...

Ja att slå din LO var inte lätt, men här kommer mitt bidrag på min blogg i alla fall =)

http://liten83.blogg.se/2009/july/yoli-s-utmaning-pa-handarbeta.html

Jag hoppas på fler utmaningar snart =D

MVH
Kicki

Happy Anna sa...

En jättefin LO!! Jag ääälskar rosa och speciellt tillsammans med brunt. Verkligen svårt att slå men till och med jag skall göra ett försök när jag kommer hem :)
Kram

Uzaan sa...

En kul skiss att jobba med. Här finns min tolkning: http://uzaanspyssel.blogspot.com/2009/07/tavlingsbidrag.html

Pyzzlis sa...

En helt udnerbar skiss, kommer garanterat använda denna fler gånger. Här är mitt bidrag till tävligen och min tolkning av skissen.
www.pyzzellandet.blogspot.com

Kramar

malinhj sa...

Hallå...
Nu har jag gjort en tolkning av denna underbara skiss!
http://scrappat.hjordgrafik.com/#post11 här finns den!

Malinhj sa...

Hallå, nu har jag gjort en tolkning av din underbara skiss...
Här finns den: http://scrappat.hjordgrafik.com/#post11

E sa...

Nu så har jag gjort ett försök på din härliga skiss och här kan du se resultatet
http://eviebee.blogg.se/?tmp=23145344
Fri tolkning men mycket inspirerad av din användning av Distress dynorna. Jättekul skiss.
Kramar Eva

Yoli Design sa...

Ja tjejjer så kul det är att bidragen börjar trilla in!! jag hoppas det blir lite fler nu här på slutspurten!! Men ja, jag är sååå stolt över er tjejjer som slapat så mycket otroligt vackert utefter skissen! Å så kul det är att se vilken skillnad det blir, ja, både i teamet, och från er som deltar i utmaningen!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Therese F sa...

Hej och hå. Hittade din roliga skiss i för 4 timmar sen. Men nu är den färdig. Du hittar den på min blogg:http://www.tessalonikes.blogspot.com/

http://merving.blogspot.com sa...

Vilken fin skiss, det är klart att jag måste testa lyckan :-)