lördag 21 november 2009


Hej hej!

Nu är det verkligen julkänsla här inne tack vara mina goa team-vänner som skapar det ena mer fantastiska än det andra. Jag hoppas att ni gillar min lilla jultolkning också, för idag bjuder jag faktiskt på både scrappat och julkort. Allt för att fjäska lite extra med söta Fia såhär inför jul! *skrattar* Nä men bara för att alla läckra saker i mitt DT-kit var så otroligt läckra att jag bara var tvungen att prova på både och. Nog pratat! :P

Först ut är denna Layout på söta Smilla - ja, henne har ni sett i en rosa tappning innan, och nu får hon också vara modell på denna juliga LO. Visst är hon bara för söt där hon ligger och gosar med tomten - jodå, katter vill också ha julklappar dom! :P hehe

Jag blev väldigt nöjd med denna LO och jag tycker att den skriker jul och stämning. Inte konstigt att man får julkänsla av alla underbara julpapper som Fia har fått in i butiken. Gissa om det går att frossa rejält bland godbitarna.

Här är en underbar detalj från Webster´s pages tokläckra pappersserie. Jag bara älskar dessa sagoinspirerade papper som får en att känna sig som ett litet barn igen. Här skar jag ut det lilla rådjuret så att hon skulle få vara med å kika in på layouten.


Färgade in tags med chalks - alla tre nyanser av brunt, creamy brown, chestnut roan och dark brown. Blir så läckra och är ändå så enkla att få till. På denna bild ser ni också de andra superläckra julpapprena från bl.a Maja design och Papirdesign. Jag tycker att det är mycket roligare att hitta mina egna kombinationer än att följa dem som redan är i en serie. Blir lite mer utmaning på så vis.


Till Hanarbetas träff som var ett riktigt lyckat yippo hade Fia helt underbara blommor att fresta oss med. Här ser ni en mix av dessa, och de tog slut illa kvickt också - inte så konstigt för de var helt ljuvliga. Visst passar den vinröda tygrosen perfekt till detta papper... de är ju nästan identiska.

Jag lät även ängeln från Parirdesign vara med och dekorera sidan. Visst är hon bara för vacker. I bakgrunden skymtar ni vita thickers i rubriken Jul.

Ja, jag blev som sagt riktigt nöjd och tycker att det är julstämning för hela slanten. Som pricken över i:et var den eleganta och superläckra pärl-swirlen från prima. Meee like alot! :P

***

Nästa alster är ett litet julkort i lika julig anda som Layouten innan. Basen är ett vitt cardstock som jag färgat in med distresser och sedan chalkat kanterna på.

Ett ganska enkelt kort för att vara jag, men jag gillar att papprena och de inkade får vara dekoration mer än en massor med blommor och annat på denna. Visst är väl papprena bara helt ljuvliga. Dessa kommer från Maja design och MME.

Stämplade hjärtat i vattenfast brunt och inkade sedan in med Distressfärg, nyans Fired brick. Klippte ut och knöt en liten knut runtom.

Här inkade jag först in tagen med Fired brick och Walnut stain - stämplade sedan i omgångar med samma nyanser av Distressfärg. Stämplarna jag använt är de mycket prisvärda och supersnygga clearstampsen från Prima.

Även blomman kommer från prima och är bara så snygg. Annorlunda med blommor i tyg och de hade jag gärna sett mer utav. Sååå läckert.

***

Materiallista:
Papper: Maja Design - Marknad, Julbak. Papirdesign - Julevangeliet.
MME - Gingerbread lane (baksidan). Websters page - Wish upon a star.
Stämplar: Prima - Vacker ram, hjärtat slut.
Övrigt: Prima blomma. Pärlswirl. Thickers. Spets.
Färg: Distress och Promarkers.

***

Det var allt från mig idag!
Ha det toppen och skapa riktigt mycket juligt nu!

Kraaaaaaaaaam
//YooRee


7 kommentarer:

Maiden sa...

Nice bruden! Gillar allt ruffigt å ruggat! :-) Å hur du verkligen kan få in massa omatchade saker så de matchar... :-)
Massa kramar

Ylwa sa...

Har sagt det förr och säger det igen - du är så förb...duktig!! Detlajerna är superfina och smakfulla.
*kram*
Ylwa

Carola sa...

Underbar layout!! Me like!!

Milla sa...

Ja, kan bara säga WOOOOW... *Me like*

Så fina detaljer o ja ALLT!

Kraaaam

Malin/Majamelon sa...

Looovley!! =D Så snyggt!!

Kram!

~ Sophia ~ sa...

Göööör-snyggt!!
Du är en stjärna!

KRAM!

Kickans_blogg sa...

Underbara alster!! :0D
Kramen Kicki