måndag 9 november 2009

Ung & oförstörd

På senaste tiden har jag verkligen inspirerats av andra scrappare i min närhet - å främst faktiskt från Handarbetas designteam! Tusen tack till er allesmman! Jag kämpar för fullt med att lära mig att färlägga så jag blir lika duktig som Malin (ja man ska ju sikta mot stjärnorna så kanske jag når ogräset...) Jag har gjort kortvikningar á la "Kurrebo", ett kort á la YooRee med tags, ett stilrent kort med spellbinders á la Anna och Ylwa-inspirerade kort i form av text och layout. Inget av dessa tänkte jag dock visa idag, utan här kommer ett alster där jag tagit "russinen ur kakan" liksom...
...
Kan ni se vem som är vad i min "ung & oförstörd" layout?
Ylwa tänk!! Ja jag tänkte verkligen på Ylwa när jag började med denna layoten och tänkte att jag skulle våga "bara köra loss" och matcha omatchade papper och mönster hej vilt! Å dessutom använde jag baksidan åxå!! :-) Anna bara gapade när hon såg hur jag började riva i papprena utan tanke, hi hi. Men jag blev verkligen nöjd med resultatet, lite wild and crazy liksom... ;-) (Ja var snäll nu Ylwa, lika modig som du är har jag ju inte varit - men det är iaf en början!!)Pärl-blommorna uppe till hörnet hade jag faktiskt mycket svårt att placera... Anna var hemma hos mig när jag gjorde denna layout och vi kämpade och skrattade mycket åt att vi bägge vill ha viss ordning och reda i våra alster - alltså fick det bli tre stycken på raken - färgerna matchade ju perfekt å en orange i mitten omgiven av två gröna gjorde att jag inte behövde gå utanför boxen såå mycket... hi hi.
...

Till rubriken har jag använt olika stickersalfabeten från Websters pages som "Kurrebo" visade mig på Handarbetas träff och som jag ju såklart var "tvungen" att köpa... Var dock dum nog och köpte bara två... Tur att jag bor nära Fia och butiken så jag kan springa å köpa fler!! :-)
Tagsen är ju naturligtvis YooRee inspirerade! Jag har först gått loss med massa olika distressink färger och därefter stämplat med olika stämplar - den ena tagen har jag även använt cracklepaint clear rock candy! Ryktet säger att den snart kommer till butiken... Mmmm... Spetsen från Prima bara ääälskar jag! Vill ha mer! De tre blommorna kommer också från Prima och jag tycker verkligen att jag fick till det med färgmatchningen!?
...

Material:
Papper Tranquilty och Morning Glory från Websterspages
Cardstock Melon från Bazzil
Blommor från Prima
Spets från Prima
Cracklepaint Dried Marigold
Pärlblommor
Alfabetstickers från Websterspages
Stämplar Newsboy från Prima samt Flower & Flourish från Inkadinkado
Distress ink - massa olika färger...
Nyckelhål från Tim Holtz
...
Nåå... Vad är då Maiden i denna layout!? Själv tycker jag nog att trots att jag inspirerats mycket av mina goa vänner, så är det mycket Maiden ändå! Wellpapp, cracklepaint, dymotext, ruffiga och chalkade kanter samt spets är ju faktiskt jag... Och nyckelhålet - jag älskar metall dekorationer!
...
Till sist men inte minst; fotot... Jo det är faktiskt jag... För mååånga år sen - och som rubriken lyder: ung & oförstörd!! Ha ha ha.
Massa kramar
Maiden

8 kommentarer:

Ylwa sa...

Underbart gumman!!
Tänk att jag efter all tjat om "think outside the box", använd baksidor, var inte rädd att mixa mönstrade papper - lyckades göra det på dig!! En av de mest grafiska människor jag vet. *ler stolt*
Snygg LO, härliga färger och ett underbart foto =)
*kram*
Ylwa

Milla sa...

Va fin LO!!! O visst syns det att det är du.. Inte så olikt dig idag jue!
Gillar hela mixen av saker... BRA jobbat!

Kraaaam

Malin/Majamelon sa...

Som jag skrev i din blogg: Riktigt läcker! Och tack för dina snälla ord ;)

KRam!!

Anna - HappyAnna sa...

Den är helt fantastisk!! Jag som också sett den live och under uppbyggnad måste säga att jag är imponerad av ditt skapande :) Bra jobbat!! Jaja, lite ordning måste ju få vara med också...man är ju inte en "Monica" för inget...
Kram

Sofia sa...

Riktigt riktigt häftig!!
Var tvungen att dubbelkolla att det verkligen är du som har skapat denna underbara LO!!
Jag är imponerad!

Kram,Fia

Maiden sa...

Hi hi. Tack för era kommentarer tjejer. Ingen kan ju säga att vi inte är ett peppande designteam iaf!! :-)
Kram

Carola sa...

Bra jobbat! Själv är jag nog usel på att tänka utanför lådan. Ska försöka bättra mig - kanske :)
Kram

Cornelia sa...

Himla läcker!

Säger som Camilla, mixen av grejer gör den unik!

Fattar inte att jag aldrig kommer ihåg att wellpappa lite, det blir ju så snyggt!