måndag 23 november 2009

Pappersfrossa

Jag brukar säga att jag inte är så intresserad av papper... Har tidigare inte brytt mig så mycket om alla nyheter som kommer utan tyckt att jag kan använda i princip vad som helst, bara man har lite färger (crackle paint å glimmer mist!!) å dekorationer så går det ju att få det som man vill liksom! Vet ni vad? Jag har ändrat mig!! När jag såg dessa helt fantastiska papper från Websters Page så ville jag ha alla!! De är ju helt underbara å jag har haft så kul när jag jobbade med dem, det är så mycket fina detaljer som man vill framhäva å färgerna är så fina!
...
Jag har gjort ett litet gå-bort-på-glögg-set, typ... Jag altrade en liten låda som man kanske kan lägga lite gott i å så gjorde jag ett kort till:
Kortet är gjort med grön cardstock från Bazzil som bas å sen är det faktiskt så mycket som 5 olika papper, fram å baksida! Stämpeln är en Tim Holtz som jag stämplade med distress ink i färgen aged mahogany å sen lade ett lager Utee på. Bladen är från Prima å finns i den fysiska butiken, å på dem har jag satt en fjäril som jag klippt ut från ett av papprena, å sedan lade jag ett lager crackle accent på.
När Fia föreslog att jag skulle altra ngt så plöjde jag runt hemma hos henne för att hitta ett lämpligt alter-objekt... Jag hittade en låda som hon hade chipboards i å tyckte att hon inte behövde lådan längre, hi hi. Den blev perfekt att altra! Först målade jag kanterna med lite färg å sedan har jag öst på:
Texten är urklippt från ett av papprena, likaså granen och texten Merry Christmas. Bladen kommer från Prima å under satte jag två blad riktig silverek, över alltihopa satte jag en av de fantastiska bling-swirlsen från Prima.
Material
Cardstock: Bazzil Auckland
.
Papper från Websters page:
Christmas Sky
Oh Christmas Tree
Snow tips
Snowflakes & feathers
Swan´s lake
.
Blingswirl från Prima
Crackleaccent
Distress Ink - Aged Mahogany
...
Så, nu ska jag bara se om det finns någon snäll person som är värd denna ask som jag lagt ner så mycket tid å kärlek på.... ;-)
Kramar från
Maiden

5 kommentarer:

lillis70 sa...

Tack för kommentaren i min blogg.
Det bruna papperspåsen hittade jag i en kontorsbutik . Kan ha varit Corporated Express (heter det så tro?)

Här hos dig finns det så mycket fint att titta på så nu ska jag speja vidare :-)

Milla sa...

Jättesnyggt tjejen!!! Vilken uppskattad present det kommer bli!

Kraaaam <3

Malin/Majamelon sa...

Wow! Så snyggt!!! =D

Kram!

~ Sophia ~ sa...

Här är jag, här är jag! *hoppar runt och viftar med händerna i luften*

Men vilka underbara alster du gjort! *me like alot!*
Lådan vart superläcker och kortet...*suck* är bara sååå underbart.

KRAM!

Ylwa sa...

Fantastiska alster du gjort. När jag började läsa tänkte jag - "vem har gjort det här" Så o-maidensk men så läckert!!
Snyggt jobbat tjejen!!
*kram*
Ylwa