lördag 13 februari 2010

Blindo och mitt Allt!

Hej hej!

Hej på er igen! I morgon är det Alla Hjärtans Dag och jag har givetvis scrappat hjärtligt. Här får ni en liten sneaky på vad som kommer längre ner i inlägget - för först ska jag visa er hur elaka mina Handarbeta kollegor och Fia är mot mig. :D


Ja, tänk att just jag ska behöva utstå alla dessa elakheter dom ger mig... :P Jodå jag kanske var en del i det hela, men helt plötsligt gav dom mig utmaningen att scrappa med förbundna ögon. JA NI HÖRDE RÄTT!! Scrappa utan att se något. haha. Men jag är ju inte den som är den, utan jag nappade på detta å det var riktigt skoj att göra. Pysslet sitter mer i fingrarna än vad man tror. *skrattar*


Jag fick i alla fall lägga fram saker innan så att jag visste ungefär vart jag hade dem och dessutom välja ut saker som passar ihop. SNÄLLT tjejer! :P haha

Här är min fina lilla hög med saker jag tog fram. Mums så läckra saker och jag visste att hur man än gör så går det nästan inte att misslyckas med dessa läckerheter.

hmmm vad hände? Mitten - jag var helt säker på att det var mitten... *skrattar*

Fotot var det svåraste. Alla andra saker kunde jag kontrollera och mitt upp i allt insåg jag att jag inte visst hur fotot var. Ja, jag vred en extra gång och det skulle jag inte ha gjort för vipps så hamnade det upp och ner. Tyvärr - för annars hade jag varit himla nöjd med denna LO:n! haha

Vad tycker ni?
Ganska bra för att inte ha sett något så visst!

***
Nu till dagens riktiga LO! En LO full med kärlek och ja, kärlek till min Sambo och självfrände. Kände att jag var tvungen att scrappa en vacker LO till honom nu på Alla Hjärtans Dag och så fick det bli också.


Denna LO blev verkligen i äkta Vintage-anda. Bruna toner tillsammans med ljuva pastelltoner i lila, ljusblå och grönt. Å jag fick med mycket av allt jag ville få med - en känsla av lugn, kärlek och passion på en å samma gång.


Jag började med att inka in det helt makalöst vackra pappret från Bazill Glazed. Det är som embossade swirls i och de kommer verkligen fram tillsammans med distress-ink. Färgerna jag använde var Antique linen, weathered wood och walnut stain.


För att skapa mer inramning men också ett gäftigt mönster skar jag ut en ram och i enfärgat cardstock. Inkade det med Walnut stain och stämplade sedan med Crafty Individuals underbara stämplar på.

Här ser ni hur läckert det blir. Det är två olika text-stämplar om vartannat.

Tagsen är gjorda på precis samma sätt som ramen. Klippte ut ornamentet från ett Webster-papper och prydde med några små blingstenar. Det prickiga pappret rev jag i små bitar och lappade ovanpå varandra för mer effekt.

Baksidan av det blåa pappret från Making memories har små tickets på sig. Det är därifrån Romance kommer. Tillsammans med spets från prima, blommor och minirosor blev det en söt liten detalj på sidan.

Blingswirlen är tyvärr slut i shoppen - men ändå en av mina favoriter. Ett hav av blommor, en liten rosett i spets med en liten fjäril på topp. Just dessa minirosorna har något som jag älskar - långa stjälkar som gör att man får perfekta små snurror utav dem.

Ja, här ser ni den igen. Visst är den läcker - jag är så glad för jag tycker så mycket om den. Både mannen på fotot och det som pryder runtom. *skrattar*

***

Ni får gärna visa era kärleks-LO:er också!
Jag kommer gärna å kikar in till er.

***

Materiallista:
Papper: Bazill glazed, Webster page - grace,
MM - Ads findings, MM - Floral fabric.
Blommor: Minirosor - blåa, rosa, lila.
Prima - Hydreangea. Prima - roses.
Stämplar: Carfty Individuals - Brev 1 o Brev 2.
Övrigt: Alfabet. Blingstenar. Spets.
Distress ink och chalk.

***

Ni har väl inte missat?
Vårens största och mest roliga Scrappträff?
Jodå, nu finns det bara ett fåtal platser kvar till
Stockholm City Scrap - ett event i regi av Handarbeta...
Se till å var med du också!

LÄS MER HÄR.

Jag ska har kurs också.
BOKA genast!

***
Kraaaaaaaaaaaaaamar
och ha en helt underbart underbar
Alla Hjärtans Dag!
//YooRee - Yoli

4 kommentarer:

Camilla sa...

Den är underbar. Eller ja båda är underbara.. Kanske det blir mode att ha korten upp o ner nu ;)!

Kraaaam

Päivi sa...

Måste säga att trotts förbunda ögon så har du verkligen lyckas, snyggt! Och andra LO:t, underbart!

Nyligen hittat hit och lär bli en plats jag besöker ofta :o)

Hälsningar från norr!

Maiden sa...

Jag gillar verkligen din vintage lo!! :-) Å den du gjorde i blindo blev ju åxå otroligt bra! Anta nu nästa utmaning som Fia har till dig åxå... ;-)
Kram

Ulrika sa...

Haha! Jo, det var verkligen taskigt!! ;-) Men, den blev ju ganska ok... Kram