onsdag 3 februari 2010

~~ I am dreaming still of thee.... ~~

Hej på er alla.
Nu går vi in i februari och kärlekens månad. Snart är det "Alla hjärtans-dag" !
Tycker att det är ett ypperligt tillfälle att visa för sina nära och kära att just de är viktiga och älskade. Att, i vardagen, komma ihåg att verkligen visa och tala om hur mycket man egentligen tycker om dem.

Till detta har jag nu altrat en gammal spånask som jag fyndade för evigheter sedan. Den har stått längst in i ett skåp och bara väntat på rätt tillfälle att få bli fin = )

***********
Jag började med att måla locket med en skimrande rosa akrylfärg. Sen stämplade jag försiktigt med distressdyna och en fin crackelerings-stämpel ifrån Crafty Individuals. Jag ville inte ha mycket mer än att man nätt och jämt kan ana mönstret....
Sen målades själva asken både utvändigt och invändigt med en matt, brun akrylfärg. Jag ville ha en lugn bas emot det mer färg-glada locket. Sen ser det så trevligt ut när även insidan är målad.
Sen började det roliga.... att dekorera!
En fin, hjärtformad spets, ifrån gömmorna, fick klä kanten.
Jag skrev ut en fin liten vintage-bild på vanligt kopieringspapper och rev ut den lite slarvigt. Sen chalkade jag kanterna på den och rullade ihop. Sen fäste jag den på lämpligt ställe på asken. Tycker att texten är så fin. "I am dreaming still of thee" Visst låter det kärleksfullt och romantiskt!
Sen har jag öst på med minirosor, knoppar och rosblad. Dessa har jag placerat lite slarvigt över hela mittpartiet av asken.
Några blingswirls fick pryda kanterna och ge lite extra glamour till asken. Sen på med en av de nyinkomna ,och alldeles underbart ljuvliga, fjärilarna.
Jag avslutade med att ge det hela en omgång med glimmermist för lite extra lyxig känsla!Nå....Vad tycker ni? Är den inte helt perfekt att ge bort till någon man älskar...?
Nästa gång jag bloggar så skall ni få se vad som kommer att finnas där i.....Vill inte att mottagaren skall råka få se det innan Alla hjärtans -dag..
Material :

Hoppas att ni fann lite inspiration att skapa någonting speciellt till någon älskad!

Kikar ni in om två veckor igen, så lovar jag att visa upp vad som döljer sig inuti asken....

Ha en underbar dag nu!

~~ KRAM! Sophia ~~

6 kommentarer:

Milla sa...

Ojojoj. Underbar ask!! Mottagaren kommer bli super duper glad!

Kraaam

Handarbeta Scrapbooking sa...

GODE GUD SÅ VACKERT!!!

Ylwa sa...

Men du så ljuvligt läcker!! Helt fantastisk och alla superlativ du kan tänka dig!!
*kram*
Ylwa

Carola sa...

Åh såå fin!! Me like :)

Pysselfröken sa...

Underbar!

Malin/Majamelon sa...

Ursnygg ask!! Så ljuvlig =D

Kram!