lördag 7 mars 2009

Mera Kärlek!

Ja vad annat än kärlek kan en LO handla om med detta underbara papper? Det heter Swanky Hearts och kommer från Screen Prints hand silk-screend paper - Hambly Studios. Det har en alldeles underbar skimmer i hela pappret som är svårt att vis med ett foto, men det e bling bling så man blir alldeles glad i hela kroppen! :-)


Jag har valt att göra en enkel layout för att framhäva papperet så mycket som möjligt. Rubriken har jag stansat ut med min Cuttlebug och likaså swirlen som jag sedan dekorerat med självhäftande pärlor från Queen & Co. Blommorna kommer från prima och under dem har jag lagt både pärlfloss och vanlig pappersfloss. Pappersflossen var dock i en annan färg men jag ville ha den röd så jag färgade den helt enkelt med en vanlig stämpeldyna! Brads i mitten av blommorna å så lite stickles på för mera bling bling!

Alla varor med kursiv stil från Handarbeta!

Och: MORR! Varför hamnade bilderna på fel ledd?? När jag laddat ner dem i min dator så har jag vänt på dem och jag ser dem åt rätt håll? Orkar inte ta tag i detta just nu, men ska åtgärda så snart jag förstått problemet...

Nu e det läggdags!
Kram, Maiden

1 kommentar:

Ylwa sa...

Härligt ren LO med en underbar fotomodell!!
//Y