söndag 9 augusti 2009

Tufft o Romantiskt - en udda kombination.

Hej igen!

Hoppas ni har en finfin sommar å att ni hinner njuta av semester, sol och ledighet! Ja, för vissa kanske den ännu inte är över ännu! :D

Jag har verkligen haft en toppensommar å laddar nu batterierna inför höstens scrappande och pysslande. Fyller själv på scrapplagret med material o ideér kanske känns som ett evigt projekt, men vi på Handarbeta hoppas att vi kan hjälpa er en bra bit på vägen! :DJa, då är också förra skiss-utmaningen avslutad. Vilka härliga bidrag jag fick in till denna... Vann gjorde denna underbara LO som hade tur i utlottningen att vinna lite mer blommor till höstens pysslande. Grattis, grattis önskar vi på Handarbeta till AL:s!
Maila mig din adress så kommer snart vinsten med posten... YooRee_Storm@hotmail.com

***

I dag kommer nästa skiss som jag hoppas kommer locka fram skaparsuget inom dig. Ja, men visst är det väl underbart med skisser och teman! Japp, utmaningen består av att skapa efter skissen och att följa detta TEMA: Romantiskt tufft.

Så tjejjer låt det romantiska få möta det tuffa och ungdomliga, var kreativa och fantasifulla...

Ja, och i vanlig ordningar har jag själv skapat ett inspirerande alster efter skissen. Nästa Lördag kommer säkert någon/några av de andra tjejerna i teamet visat sina inspirerande och läckra alster efter skissan. Härligt va!
Helt bedårande papper var det i mitt DT-paket. Papper jag själv aldrig köpt med som verkligen har öppnat å vidgat mina vyer. Ja, helt förälskad blev jag i dessa. Så vad tycker ni om min romantiska LO i tuff anda? Själv tycker jag att det blev riktigt härligt och nytänkande.Hur underbart är det inte när man hittar ett foto med exakt samma nyans i som de papprena man har och ska scrappa med!? hihi....

Härliga blommor som dekorationer., mixat flera olika sortet som vanligt. Gillar variationen och att mixa färger. För att få fram Citrus knallblå ögon mer, valde jag att plocka med även den blå färgen i dekorationerna.

Satte underbara Prima-spetsen runtom fotot, för att lyfta dt ytterligare och skapa mer fokus.En sak som inte finns med på skissen är de pappersremsor som löper längs med underkanten på fotot. Detta valde jag att ta med då jag ville få med mer av den läckra baksidan på det svarta pappret. Så snyggt.

Älskar också dessa Thickers-bokstäver. Snygga och mycket dekorativa. mums...Här syns hur alla de olika papprena skapar en skön kombination av tufft och romantiskt. Superläckert med kopparswirlen. Roligt att anända en färg som inte alla har på sina swirls också.Längst upp i högra hörnet vek jag pappret och fäste med en bradz. Gjorde journalingen på remsor av papper, fäste med bradz. Att låta remsor av papper vara lit upphöjda från grunden ger extra 3d-effekt åt alstret också.


Som ni också ser har jag använt den svarta nyansen av fluid-chalk denna gången. Det är riktigt snygg och ger ett läckert sotat intryck på alstret.


Hur är jag med?
Jo, skapa efter skiss och tema. Blogga ditt bidrag i din blogg med länk till oss. Lämna också en länk till din blogg så att vi hittar till dig här, i detta inlägg! Du har fram till den 22/8 -09 på dig att vara med i utmaningen! (För er som inte har en blogg går det bra att maila mig ditt bidrag till Yooree_storm(a)hotmail.com, namnge mailet till Handarbeta skiss 3)


Vinner, gör den som har tur i lottdragningen av er som skapat efter skissen. Vinsten är två paket, slumpmässig färg av dessa söta blommor: Gardenior.


Lycka till, och scrappa riktigt kreativt nu!


Materiallista:
Blommor: Rosknoppar, Rosor - röda o gröna, Mini-gypso, miniroser.
Övrigt: Spets, Blingswirl, Thickers - By the yard , Bradz, Fluid-chalk - charcoal.
Papper: Prima - flirty little secret, Rebellious.
Enfärgad Cardstock - gröna nyanser, orange och svart.


Kraaaaaaaaaaamar i massor...
//YooRee

11 kommentarer:

farmor ankus sa...

Hej
jag vill jätte gärna vara med och försöka göra en skiss på detta.
när jag gjort klart den så länkar jag till dig.
ha det gott
Ingvor

Miss Goldie sa...

Jag fastnade genast för denna utmaning. Men det var svårare än jag trodde att få med både romantiskt och tufft på samma gång! Min blev nog 90 % romantiskt och bara 10 % tuff tror jag :-) Men kul var det!
http://missgoldies.blogspot.com/2009/08/sangfagel.html

Yoli Design sa...

Åhh vad kul att ni hänger på! Ja, visst är temat allt lite klurigt! Men skojjigt. haha..

kilar till dig nu goldie!!
& ser med spänning fram emot din farmor ankus!

Kraaaaaam på er...

Ylwa sa...

Åh vilka fina LO du gjort!! Så mkt detaljer och underbara pidutter.

Jag sitter själv ute i skärgården och har semester och njuter mest av livet och har inte möjlighet att göra ngt bidrag just nu - men det kommer Yoli!!

*kram*
Ylwa

Handarbeta Scrapbooking sa...

Du har lyckats kombinera papper på ett otroligt fantastiskt sätt!! Stor Eloge till dig Yoli!!

Kram, Fia

Eyovine sa...

En utmaning helt i min smak =D.. tusen tack för det! Hade sååååå roligt när jag gjorde denna, men så romantiskt blev det nog inte. Ni hittar mitt bidrag här:

http://stokk-eyovine.blogspot.com/2009/08/tufft-romantiskt.html

farmor ankus sa...

Här kommer min länk som jag glömde lämmna första gång.
http://farmorspysselh.blogspot.com/2009/08/scrapp-tavling.html#comments

Ha det gott

Maiden sa...

Kanonläcker! Älskar när du bara vräker på! Önskar jag vågade lika mycket som du... Gjorde tack å lov min efter skissen innan jag sett din tolkning! Hi hi. Min kommer på lördag.... :-)

Happy Anna sa...

Jättefin LO, imponerande att du lyckas få ihop så olika element!

Verkligen kul att kika in hos er andra och se era bidrag...

Får nog bli en LO av mig snart...

Kramis

Anonym sa...

Hej,

Vilken spännande utmaning! Jag undrar hur mycket man får avvika från skissen, är det t.ex. okej att ha fler foton?

Nykomlingen

Yoli Design sa...

hej hej anonym!!
Jag gillar friska tolkningar av skisser så tuta och kör... Kanske temat är mer lockande denna gången - då skapar man mest efter det! Ska bli spännande att se vad du hittar på!! :D

Kraaaaaaaaam