söndag 23 augusti 2009

Sommrig Solnedgång...

Hej!


Ja, hej på er i sensommaren som mer känns som höst tycker jag! Men hösten är härlig med starka färger och mysiga hemmakvällar. Precis som vi pysslare vill ha det. :P hihi


Förra utmaningen jag gav er var en skiss med temat romantiskt tufft och vann utlottingen i den gjorde denna snygga LO. En skön tolkning med flera foton - läckert.Så stooort Grattis önskar jag Malena/Mimi (som inte har någon blogg, utan mailade mig bidraget). Maila mig din adress så kommer det snart läckra blommor till dig på posten.


***


Nu så är det också dax för nästa skiss och nästa inspirationsalster. Hoppas att ni hänger på nu tjejjer och att ni kanske har lite mer pysseltid att förvalta. ;D

Här är skissen, och TEMAT denna gången är: Solnedgång.

Ja, vem har inte efter en hel sommar tagit kort på vackra solnedgångar eller magiska kvällssken?! Jodå, vi är nog några stycken med sådana foton. :D


Min tolkning av skissen blev med ett vackert foto på mig och mina snygga vänner en sommarkväll ute vid havet. Vilka är vackrast? Vi eller solnedgången!? *skrattar*
Bedårande foto med lika bedårande papper och detaljer. Romantiken skriker och jag är faktiskt supernöjd med denna LO! Tack underbara Fia, för att du har sådant öga för vad jag gillar och fyllde mitt DT-paket med så mycket Yoli-saker! :D

Blommor i massor - är ni förvånade? Söta metall-charms och cracklepaint. En skön kombination som ger både liv, romantik och personlighet. Jag tycker att det är väldigt roligt att göra blommor till "sina egna". Här har jag stansat ut svarta retro-blommor och strukit vit cracklepaint över. Det lilla ger både personlighet och stor effekt, och jag tycker att alla ni där ute ska försöka komma på sådana enkla lösningar på era LO:er också!Genom att skynkla och vika en pappersremsa lite hur som haver, bildar man större 3d-effekt och dessutom tycker jag att det blir sååå snyggt. Penslat på cracklepaint över mönsterpappret och sedan satt dit min rubrik med dessa underbara små alpha-stickerserna.Istället för vanliga traditionella tags, gjord jag egna i mönsterpapper. Hur enkelt som helst och ett trevligt sätt att få med mer vackra mönsterpapper på. Gör bara en rektangel och stansa med hörnstansen på två av hörnen på den ena kortsidan. :D ja, ni förstår nog trots min luddiga förklaring. Å isället för att göra hål och fästa band som man oftast gör på tags, satte jag dessa helt bedååårande små rosor.

Här skymtar ni också den läckra korsett-snörningen!Så åter till mina älskade bling-swirls. Tänk att det kan finnas något så användbart som dessa!? Fäster överallt och får en LO att bli strålande var gång man använder dem! Meee looove!


Hur är jag med?
Skapa efter skissen och temat. Blogga ditt bidrag i din egen blogg och länka även hit. Sedan lämnar du en länk här i detta inlägg till dig själv, så att vi finner dig. :D Du har till den 5/9 -09 på dig att vara med. (Ni som inte har någon blogg men ändå vill vara med går det bra att maila mig era bidrag till YooRee_storm(a)hotmail.com och namn ge mailet med Handarbetas skiss 4).

Vinner gör den tjej som har mest tur i utlottningen av dessa läckra Gardenior. Japp, jag kommer lotta ut två paket, slumpmässig färg till en av er som är med i utmaningen!

Så se till å skapa nu tjejjer!

Materiallista:
Blommor: Minirosor, Prästkragar, rosknoppar.
Övrigt: Charms, Cracklpaint, Spets, Blingswirl, Eyelets, Alpha-stickers - Simply sweet.
Papper: Prima - Cosmos, Enlightened och baksidan på Joyfull yellow.
Enfärgad Cardstock: Svart.

Maaaaaaaaaassor med Kraaaaaaaamar
//YooRee

9 kommentarer:

Sofia sa...

Wow!!! åter och åter och åter igen!!!
Du slutar inte imponera!!

Kram, Fia

farmor ankus sa...

Här kommer mitt bidrag till Solnedgång.

jag tycker detta är jätte kul att få en skiss och sedan vara konstnären.
Man kan bara säga att du gör massor av jätte dina saker.länkar hit från min blogg.
Haen bra dag
Ingvor

http://farmorspysselh.blogspot.com/2009/08/tavling_24.html#comments

Cornelia sa...

Oj, vilken underbar LO!

Jag hittade skissen på Svensk Scrapbooking och bestämde mej genast för att göra nåt av den! Nån solnedgångsbild blev det dock inte så jag kan inte vara med i tävlingen... men det gör inget! Jag fick ju en annnan bild scrappad! Tack för inspirationen!

Marina sa...

Vilken superrolig skiss att scrappa efter. Tackar vi för. Mitt bidrag går att hitta på följande sida:
http://marinascrappar.blogspot.com/2009/08/sunset.html

Yoli Design sa...

tack tack tjejjer för underbara bidrag!!

Å Cornelia... jag tyckte mig höra en fin motivering alldeles nyss!! hihihi *skrattar*

Å jag hoppas ni blir fler som vill skapa efter skissen!!

Kraaaaaaaaam

Cornelia sa...

Åkeeej då! Här ligger nu mitt bidrag, för allmän beskådan *fniss*

Skissen ÄR verkligen suverän!!! Tack snälla du för den!

ScrapKia sa...

Fantastisk vacker lo Yoli!!!! :-)

Anonym sa...

Älskar den här skissen, den är min absoluta favorit hittils! Och din tolkning är som vanligt oöverträffbar:) Men jag har försökt mig på att göra ett bidrag:
http://mliscreativehopes.wordpress.com/2009/09/01/karlek/
Kram,
Mli

rackarungen sa...

Såg denna skissen på fler ställen oxå, men ville verkligen skapa efter temat Solnedgång!! Hade ett superpassande kort på min syster med pojkvän..

Här kan ni se mitt "MAGISKT" fina bidrag till skissutmaningen. ;-)

//Gabriella

http://beingbarkeryd.blogspot.com/2009/09/skapat-till-utmaningar.html