måndag 26 oktober 2009

Bakis idag...

Ja det är faktiskt nästan så att man känner sig lite bakis idag... Scrapbakis! Det har varit en fantastisk helg med en hejdundrande scrapfest! Jag å hela Handarbeta teamet tackar för en kanon lyckad träff - och det är ju faktiskt tack vare alla er som kommer dit som den blir så lyckad! Tusen tack! Helt otroligt roligt att träffa er alla och se alla fantastiska skapelser - för oj vilka helt makalösa alster vi har fått se i helgen!! Grattis till alla er som vann, både ni som vann i tävlingarna där man skulle skapa något och ni som "bara" hade tur och vann scrapgodis eller epic... Supergrattis!
...

Som tur är så hade jag förberett detta inlägg genom att skapa en lo i veckan, för jag misstänkte att jag inte skulle få så mycket gjort själv i helgen... Så går det när man bara springer runt och snackar sk*t hela tiden, hi hi.

Layoten som jag gjort denna gången har jag gjort med de härligt barnsliga papprena från My Minds Eye, passar mig perfekt då jag e ganska barnslig... Jag hittade ett foto på mitt busfrö som verkligen matchade perfekt i färgerna - det är nästan exakt samma gröna å bruna färger i hans Bamsetröja.
Texten "tokig" är filt thickers och sedan har jag satt dit lite knappar - jag har använt mig av gamla men in å kika på de nya knapparna som finns i butiken!
Längst upp till vänster sitter ett brunt band och sedan lite organza fasthäftat. (Om ni undrar vad det är Erik leker med så är det en grilltång....)
Material

Mönstrade papper :

Cardstock Bazil Parakeet

Thickers

Knappar

Brads

...


Inom kort kommer det att komma upp bilder från helgens träff på stockholmcityscrap - så länge får ni hålla till godo på denna bild på mig och vår DT-mamma Fia. Tänk att hon tycker om mig så mycket att hon köpt likadan tröja som jag... ;-) Vill ni se en bild på vår DT-pappa så får ni klicka här....

Massa kramar från en trött men lyckorusig Maiden

5 kommentarer:

Carola sa...

Vilket härligt foto! Och passade perfekt till pappret :)

Jag hade också jätteskoj i lördags och ser redan fram till vårens träff :)

Malin sa...

Å ni är ju för söta!! Matchande och allt ;P Så tråkigt att jag inte kunde komma =( Ni måste skriva AAAALLT som hände där!! =D

KRam!
Ooo grym LO höll jag på att glömma att skriva ju! så snygg =D

Milla sa...

Jätte fin LO o kortet på er var inte fy skam=)!

O så fint ni matchade varandra;)!

LÄngtar redan till nästa träff.

Kraaaaaaaaaaaam

Eyovine sa...

Hihi vad gulliga ni är..... Å tusen tack för helgen!!

Läcker LO också =)

Kramiz Maja

Anna - HappyAnna sa...

Vilken härlig LO!! Och jag såg den live också så jag vet ;)
Underbart kort också på dig och Fia, ni ser fantastiska ut.
Kram