lördag 24 oktober 2009

Handarbetas STORA träff är äntligen här! Yiihaaaaa


Hej hej!

Tänk att i dag så är Handarbetas Stora träff som jag så länge väntat på. Tiden går så fort, det är redan tre månader sedan jag köpte biljetterna upp till Stockholm å nu är dagen här! Lycka, glädje och stora förväntningar på denna helg. Jag ska ju också träffa mitt goa team IRL för första gången - å Fia också! Yeaaahhhh

Ni som kommer dit vet om att vi har e tävling - en namnskylts tävling! Vi i teamet är givetvis inte med och tävlar, men vi har ändå gjort oss varsin läcker namnskylt att bära dagarna till ära. Ja, tanken är väl också att ni ska veta vilka vi är när vi irrar omkring där uppe också! Kom gärna å hälsa och presentera er. Jag älskar just sådant! :D


Här har ni då min lilla namnskylt - som för övrigt inte är jätteliten utan verkligen kommer att synas. :D Basen har jag stansat ut med Spellbinders stans. Älskar just denna formen, den är bara sååå läcker.

Tog en vända crackle-paint på sidorna för att få lite sliten effekt. Grönt är också en färg som gör sig få fint ihop med nästan alla andra färger. Rosa bling-papper med distress och svart chalk. Blir supersnyggt tillsammans tycker jag.

Gkorde två små minitags, skrynklade inkade med distress. Svart band i öglorna. Den lilla kaninen kommer från ett helt ljuvligt papper från Prima. Sååå söta.

Har ramat in allt med en av de läckra spetsarna från prima. Tycker att det är så läckert. Sedan en blandning av bling-swirl, blommor och underbara apha-stickers. Ja, i vanlig ordning en ganska Yolig-mix på det hela. :D THihiii

Materiallista:
Papper: Prima - Round the block, Websterpage - Grace
Blommor: Gardenia, minigypso.
Blingswirl, Spets, alpha-stickers, crackle paint.
Spellbinders dies.

***

Tänk så roligt vi ska ha det med tävlingar, utmaningar, kurser, inspiration, demos och mycket annat. Ja, några mycket lyckliga tjejer kommer ju att traska hem med en sådan här under armen! :D Wooow.
Fia har också fyllt butiken med godsaker helgen till ära. Jag själv kommer att frossa bland alla superläckra papper som kommit in. Både juligt och inte. Älskar hela kollektionen från 7gypsies, och de nordiska julpappren från både Norge och Sverige är inte att leka med. Kolla in och dräggla inte ihjäl er! hihihi :P
7gypsiesJuligt från Papirdesign


Underbara papper från
MajaDesign

Alla dessa nya skönheter hittar ni här bland Nyheterna!

***

Så hoppas att vi ses idag då tjejer! :D Annars kanske vi gör det nästa gång! Nu ska i alla fall jag springa ut till Anna som möter upp mig å scrappväskan - skynda bort till Fia och bara kramas med alla först å sedan ska jag Dema saker för er hela dagen lång!

VAD VILL DU SE!?

Är det någor speciellt du vill att jag ska visa?
Fundera ett slag och kom gärna fram till mig å berätta just vad du vill se!
Jag fixar det! Så bara fråga på!

***

Kraaaaaaaaaamar
//Yoli

1 kommentar:

Caroline sa...

Åh vad roligt att träffa alla! Önskar jag kunde ha kommit oxå, det får bli nästa gång =) Hoppas ni passar på att ha riktigt kul tillsammans!