torsdag 15 oktober 2009

Rosa bandet!

Ingen har väl missat de söta Rosa banden som finns till försäljning lite överallt? Jag ääälskar dom! De är gulligt rosa och pengarna går till ett fantastiskt ändamål. Även att dessa band passar perfekt på kort =D. Jag får många beställningar från vänner och släktingar så jag brukar ta tillfället i akt att fråga om dom vill ha en rosa rosett på kortet för 20 kr extra. Naturligtvis kan ju ingen säga nej till det moahahaaa! För att visa ett exempel har jag gjort ett kort med ett rosa band på. Extra bra är ju att man inte limmar dit dom så hårt (använd dubbelhäftande tejp), utan låter säkerhetsnålen sitta kvar, för då kan ju den som får kortet använda bandet på en jacka eller så =)


Material till kortet: Vit cardstock, Maja Designs "Kaffe på trappan", Inkidos blå och rosa ruta (som det är kanonrea på i butiken!), Organzaband, Pearlmaker, 3D kuddar, Primas blommor, Minirosor, Distresser- Milled Lavender, Tombows och naturligtvis Rosa Bandet.

Jag har även gjort ett höstkort med "inramningsteknik" (kan man säga så?). Jag är världsmästare på att använda massor med mönstrade papper till kort i vanliga fall...så här tänkte jag bara använda få =) Jag gjorde små hörn för att inte göra det orangea papperet för dominerande. Motivet satte jag fast med 3D kuddar och ramade in med något som ska föreställa träplankor. Dessa skar jag ut och målade med mina Tombows. Efter det limmade jag ihop dom till en ram och satte fast skruvbrads i hörnen.


Material till kortet: Orange cardstock, MMEs "Boo for You", Websters Page "Beautiful" (som jag för övrigt färglade löven på), Akvarellpapper, Tombows, Små blommor, Skruvbrads.

Det var allt från mig denna gång!!
Ha en riktigt härlig helg!

Kram
Malin/majamelon

7 kommentarer:

Maiden sa...

Men alltså... Du e ju helt fantastisk på färgläggning!!! Hur göööööööööööööör du!?!?!?
Gillade även upplägget på framförallt det översta kortet, det lägger jag i min inspriationsmapp för en kommande lift! Tack å bock!
Kram

Yoli Design sa...

vilka häääääääääärliga kort!! Sååååå snygga såååå snygga!!

Kraaaaaaaaaaa,

Milla sa...

Wooooooooooow. säger som Maiden.
Huuuuuuuur gör du?? Så fint färglagt.. O jag som ändå HAR tombows.... Kom o lär mig hihi.

Jättefina verkligen.

Kraaaaaaam

EvasCrap sa...

Helt underbara kort och instämmer helt och fullt i lovorden ovan-FANTASTISK färgläggning... måste skaffa Tombows jag med, vad kostar en privatlektion??? :D
KRAM!

Anna - HappyAnna sa...

Faaaaantastiska kort!!! Jag kan inte annat än att hålla med ovanstående...hur gör du med färgläggningen...vill ha privatlektion ;)
Kram

Malin sa...

Tacktack! Å så snälla ni är =)

Kram!!

Joy sa...

Malin...du är ju helt otrolig...Jättefint. Du får det dessutom att se såååå lätt ut när du visar. Men inte tusan får man själv samma resultat när man försöker... du föddes nog med denna talang vännen !! :-)

Kraaaaaaaaaaaaam M