måndag 12 oktober 2009

Spillbitskort

Idag tänkte jag visa två kort som jag gjort av spillbitar. Ja jag antar att ni liksom jag sparar alla små spillbitar eftersom "de kan vara bra att ha"..... Och det är just det de är!! Bra att ha alltså! Till denna variant av kort går det åt en hel del spillbitar - så fortsätt spara!! :-)
Här har jag använt mig av en del från just denna lilla (hmm, stora!?) hög å gjort två stycken snabba grattis kort!

Till det första kortet har jag använt orange cardstock å sedan smackat på med nio stycken rutor från olika spillbitar, jag chalkar dem lite runt om för att de ska smälta ihop lite:

Bokstäverna är stickers från K&Company och så har jag duttat med pearlmaker runt hela kortet. Två bitar band å så har jag såklart satt dit lite blommor för att piffa till det!En stor gardenia i hörnan och två små mindre rosor bredvid, under gardenian sitter det lite snaps från Tim Holtz.
.......
Till det andra kortet hade jag grön cardstock som bas men har använt mig av samma layout: nio stycken små rutor av spillbitar och så pearlmaker runt om! Sätt gärna bitarna lite snett å vint och sätt pearlmakern lite snett åzå så blir kortet mer "levande".
Istället för band har jag använt mig av en bit "just the edge" som jag sprayat med Glimmer mist. Jo jag vet att jag tjatat om Glimmer mist förut men det är ju såååå användbart!! Tänk att du kan ta vilken färg du vill på papper, blomma eller vad det nu är - å sen sprayar du bara om det till den färgen du vill ha!! Kanoooon liksom!! :-) Bokstäverna är även här stickers från K&Company - supersmidiga å läckra! Här satte jag dem lite snett istället för rakt, man måste ju variera sig! En grön gardenia här, två prima blommor å så lite bling! :-)
.......

Hoppas ni fick lite inspiration till att rensa lite i spillbits-högen! Kanske går det att använda den högen till att vara med i Ylwas tävling?? Där är det ju massa saker som man skulle ha med... Börja knåpa nu!!! Ska bli så roligt att se era bidrag!
Kramar från
Maiden

3 kommentarer:

Lillnettan sa...

Tjusigt tjejen! Gillade särskilt det gröna kortet. Puh, alla dessa spillbitar... *ångest* Funderar nästan på att slänga hela jättelådan...fast det är klart, kan man göra så här roliga kort av dem så... ;-)

Happy Anna sa...

Jättefina kort!!! Alltid kul att se vad man kan göra med högen hemma som på något mystiskt sätt alltid blir större....
Kram

Milla sa...

Jätteläckert kort! Smart sätt att använda sina spillbitar på! O vilka sköna färger!

*me like*