lördag 10 oktober 2009

Romantisk layout på söta Smilla...

Hej hej!

Idag tänkte jag visa er en helt ljuvligt romantisk LO jag håller på att göra till ett album, som min kära vän Anneli ska få. Jag scrappar just nu ett katt-album på hennes små hårbollar - å gengäld har jag fått en av de vackratse tavlor hon har målat. Ett perfekt byte som ni förstår. :D Här är det Smilla en svart-vit lite skogskatt som får stå som modell.


Papprena från Webster pages är sååå läckra och jag älskar varende ett av dem som Fia skickade mig. Så glad att jag fick just alla dessa underbara papper att frossa i. Här är det bakgrunden som är Webster och hjärtanen är i det ljuvliga pappret från K&Company. Supersnygga tillsammans också.

Stansade ut retroflower i rosa blingpapper. Blir så läckra med lite svart chalk på kanterna. I mitten är det prima och sedan de små söta prästkragarna jag är barnsligt förtjust i. Här skymtar ni också den breda spetsen i bomull som är ny favorit. Dubbla fotomattor i bling- och brunt cardstock.

På pappret fanns det reda en rubrik, så jag satte bara dit namnet så var saken klar. Beautiful Smilla. Å det stämmer så väl, hon är verkligen en vacker liten kissekatt.


Fler hjärtan och här höjde jag upp den ena med 3d-kuddar för mer effekt också. Ja, jag har ju haft hjärtan här innan och som ni förstår är det något jag gillar väldigt mycket. Dessa fick lite mer form än de andra jag brukar göra.


Primas underbara organzaband med små pappersblommor och paljetter är supersöta att dekorera både LO:s och kort med. Här lät jag det följa fotomattan till fotot. Tillsammans med prästkragarna är det sååå sött tycker jag.

***

Nu är snart Handarbetas träff och jag längtar så det inte är sant. Undrar fortfarande hur jag ska få plats med alla saker jag vill få med mig. :D Jag som är urkass på att packa... Men annars får jag nog shoppa allting nytt från Fia - å tro mig det lär inte vara så svårt. Med alla nyheter och juliga sötsaker så kommer jag nog att tömma plånboken snabbt! *skrattar* Shopoholic, jag?? Näää...


Vi ses där!
Kraaaaaaaaaam
//Yoli

Materiallista:
Papper: Websterpage, K&Company, rosa bling, cardstock.
Blommor: Rosa prästkragar, rosor, prima, mini gypso.
Övrigt: Spets, prima bomsterorganza, alpha-stickers loopy lou.


6 kommentarer:

Kajsa sa...

Himla fint! :)

Milla sa...

En uuunderbar LO! Wow... O jag som älskar katter=)!

Kraaaaam

Happy Anna sa...

Jättefin LO!! Papprena gör sig superfint tillsammans.

Kram

Ylwa sa...

Härligt romantisk LO. Den svart/vita kissen gjorde sig perfekt till färgvalet.
*kram*
Ylwa

Cyllan sa...

Mjaaao...vilken läcker LO.
Kraaam C

Anneli sa...

Jag bara älskar den ... den är helt underbar på min lilla söta Smilla. Allt är så super snyggt och vilka snygga papper och blommor m.m...
Här rockas det du är bara BÄST min goa vän!!!
10000000000000-kramar anneli