lördag 19 december 2009

Bästis scrapp med julpapper...

Hej Hej gänget!

NU är julen snart HÄR!
YiiiHaaaa

Kanske känns konstigt med en ganska ojulig layout såhär precis innan jul, men jag har faktiskt använt julapper på denna LO tillsammans med härligt rosa och turkos toner. Fia gav oss nyss en utmaning för oss i teamet att bita i. Jag fick i uppdrag att skapa ett alster utifrån min goa DT-kollega Malin/Majamelons alster. På alstret skulle det också vara ett färglagt motiv! Ja, titta själv om ni tycker att jag har lyckats.

En väldigt glad Layout som är tillägnad min bästbästa vän Frida. Jag tycker själv att den blev himla bra för det är mysiga färger, detaljer och fotot gillar jag en massor också.


Här är Malins/majamelons underbara kort som jag har inspirerats av till min layout. Jag har plockar upplägget och använt cirklar, bandet med rosett och motivets placering. Även lite andra detaljer som jag vet att Malin gärna använder. Hon syr endel på sina alster krullar retroblommornas blad, river sällan kanterna på papprena mm.

Ja, eftersom jag skulle ha ett färglagt motiv fick denna lilla flicka pryda alstret. den är en blandning mellan mig och Frida. Jag älskar rosa, men hon är sportig och ja, lite så.

När jag tittat runt på Malins alster har jag sett att hon ofta dekorerar rikligt i ett hörn och sedan lite grann i det andra eller bara i ett. Så i mitt ena hörne fick det bli rikligt dekorerat, med inspiration från Malin, men med min egen touch.

Rubriken är helt underbara Thickers i tyg-struktur. hihi jag var busig och använde snabel-a:et till denna rubrik. Läckert eller hur. :P

Krullade blomblad alá Malin-stylé!

Stansat MajaDesign pappret med Martha Stewarts kantstans Doily Lace, precis som Malin gjort på sitt kort. Ja, det blir så snyggt alltså!

Förutom det röda pappret från MajaDesign så är det Primas specialpapper jag använt. Bakgrunden är ett härligt tyg-aktigt papper med stygn och den ena fotomattan är också ett papper i tyg, så läckert.

Rosett och fjäril - en så läcker kombination.

***

Det var allt från mig idag!
Jag hoppas att ni gillade min tolkning och att du Malin
också gillar min tolkning!

***

Materiallista:
Martha Stewart - Doliy Lace
Blomranka, Retro flower
Primablommor.
Halvpärlor
Thickers
Papper från:
Cardstock
MajaDesign
Prima:
Canvas Screenprint
Det jag använt som bakgrund är tyvärr slut,
men detta är likvärdigt o supersött:
Art stitched - little garden.

***

Önskar er en riktigt God Jul!
//YooRee - Yoli

5 kommentarer:

Maiden sa...

Men alltså wow tjejen! Du e ju helt otroligt! Såååå attans läcker! Alla detaljer... man kan ju kolla hur länge som helst! :-)
Du får MVG+!!!!
Kram

Milla sa...

Sååå snygg LO!!! Malin o Yoli i samma LO inte illa!
Man blir verkligen glad av att kolla på den....

Kraaaaam

Malin sa...

WOW!!! Den är så jäkla snygg!!!:D du får SMVG av mej!!! (supermvg) ;P älskar att man hittar nya grejer varje gång som jag tittar på den!! Snyggsnyggsnyyyygg!!!! :D

kram!!

sofia sa...

Finns det någon utmaning man kan ge dig som är svår nog? :)

Återigen och återigen och återigen - helt fenomenalt!!!

Kram, Fia

Anna - HappyAnna sa...

Jättefin LO!! Så mycket detaljer att man kan ju inte titta sig mätt:)
Kram