fredag 25 december 2009

Godis hör julen till!

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig julafton!

Idag är det juldagen och den här dagen är bäst tycker jag. Man sitter och tittar på sonens glädje över alla fina julklappar (förmodligen med en sjungande halsbränna) med en chokladask i knät som kommer att vara slut innan lunch...jag känner min karaktär allt för väl...

Varje år brukar jag göra kola, knäck och tryffel att ge bort till släktingarna, men i år fuskade jag och köpte vanligt godis med papper ;P Jag lade mer krut på förpackningarna till godiset istället (nåde tar dom om dom inte beundrar askarna innan godiset är slut iallafall! ;P).

Idén fick jag när jag var inne i hÄnglars blogg och hittade en mall på en ljuslykta. Istället för att skära ut fönster på båda sidor så gjorde jag det bara på den ena. På insidan satt jag fast en plastbit så inte godiset ramlar ut (ve och fasa!).

Jag har använt:

Vit cardstock
Maja designs julpapper
embossingpulver
Band ...just det här bandet hade jag hemma men kika in i shoppen på andra fina alternativ =)
Chalk
Snöre

Motivet är målat med Tombows och distresser

Ha det riktigt mysigt och ett Gott Nytt År!

Kram
Malin/majamelon

4 kommentarer:

Maiden sa...

Kanonsnygg! :-)
Å det var nästan läskigt att läsa din beskrivning av juldagen... Halsbränna - ja! Chokladask - ja! Men det bästa är ju sonens glädje över alla julklappar! :-)
Kram

~ Sophia ~ sa...

Världens sötaste godis-ask! Sån måste bara testas att göra! .... när jag hittar mina scrapsaker igen... är liksom bortstädade över julen ; )

Linapyssel sa...

Jösses vilken söt ask, så himla fin!!! Kramar Linapyssel

Anna - HappyAnna sa...

Supersnyggt!! Tänk att få en sådan i present, då hade iaf jag blivit lycklig...godis eller ej ;)
Kram