måndag 21 december 2009

Maiden goes Camilla!

Då var det min tur att presentera min utmaning! Jag skulle "härma" Camillas stil! :-) Passade mig alldeles utmärkt insåg jag när jag snokade runt i hennes blogg! Camilla gör nog dock mest kort eller altrat men då jag hade bestämt mig för att göra en lo så letade jag bland hennes layoter. Jag hittade en jättefin som jag bestämde mig för att lifta:
Liiite fuskigt kan tyckas då Camilla använder massa tekniker som jag älskar! Det är rivet, chalkat, cracklepaint, masker mm mm. Passar mig perfekt! :-) Så här blev min tolkning:

Attans svårt med fotograferingen så här års, men att det är mycket grönt syns ju iaf! :-) Bjuder på ett gäng detaljbilder:

Underbara stämpeln från Crafty indivdals passar perfekt tillsammans med cracklepaint!

Camilla älskar Tim Holtz så det fick bli en charm från honom! :-) Nästan hela cardstocket har fått sig en omgång med glimmermist å uppe i vänstra hörnan kan man ana en Tim Holtz mask... Har liksom Camilla rivit bort en del av cardstocken å smygit in ett mönsterpapper. Även höger hörna av fotot fick lite cracklepaint på sig, men i en annan färg. Något som känns lite nytt för mig är faktiskt att edga kanterna runt det yttersta pappret, alltså cardstocken i det här fallet. Det tror jag inte att jag gjort förut...?

Ett hav av härliga blommor! Å jaaa... Jag har sprayat några med glimmermist! :-)
Jag kan väl inte direkt påstå att grön är en typisk Camilla färg... (Det skulle jag nog säga att brunt är!) Men eftersom jag redan fått DT-material i gröna färger så fick det bli så här! Tack för inspirationen Camilla, kan hända att jag återkommer å snor lite idéer!
******
Material:
Grön cardstock och grön bazill bling cardstock
Crackle paint Frayed Burlap
Mask från Tim Holtz - finns i fysiska butiken!
Charm från Tim Holtz - finns i fysiska butiken!
Blommor:
Stämplar från Crafty Individuals ängel och sprickor

6 kommentarer:

Milla sa...

Tack....*glad*. Ska jag vara ärlig så gillar jag själv denna LO.=). O din blev jättefin.. DU har rätt. Vi har väldigt lika stilar;)!

Det är nog inte ofta jag går loss på CSén jag heller (Tror jag?). Jättelänge sen nu jag gjorde en LO. Men efter att ha sett din så blev jag sugen igen... Vem vet. Kanske dyker det upp lite LO´s i bloggen igen.
Du är välkommen när som helst;)!

Kraaaam o bra jobbat!

Yoli Design sa...

Vilken uuunderbar tolkning tjejjen!! Älskar bådas alster och ja...
Du har fått med massor med Millas saker men håller ändå fast vid din lite grabbigare stil. Pluspoäng!! :D

God Jul på er...

kraaaaaaaaaaaam

Peter sa...

Kanonläckert!!!

Kram, Fia

Carola sa...

Härlig tolkning :)
Kram

Anna - HappyAnna sa...

Vilken härlig LO!! Superläcker med det gröna. Tycker du har gjort en underbar tolkning.
Kram & god jul

Malin/Majamelon sa...

Makalöst snygg!! =D Gillar färgen oxå =)

Kramkram!