söndag 13 december 2009

Ny månadstävling - Stämpelfrossa...

Hej hej!

Nu har jag glädjen att hålla i denna månadstävling. Ska bli riktigt spännande att se vad ni hittar på för kreativa påhitt till denna tävling - som faktiskt är en riktig Stämpelfrossa. Japp månadens tävling går nämligen ut på att ni INTE får ha något MÖNSTERPAPPER alls - utan måste skapa EGET papper med hjälp av stämplar.

Tävling!

Så här är du med och tävlar om ett superläckert kit från Handarbeta - vinnaren utses av teamet.

Du skickar in ett bidrag - kort/layout eller altrat till YooRee.DT@gmail.com senast den 7 januari 24.00 och märker mailet med Handarbetas tävling. Du får enbart använda stämplar och enfärgat papper - inget mönsterpapper alls får finnas med på alstret - men däremot hur mycket dekorationer som du vill.

Lycka till!

***

Jag har självklart gjort ett inspirationsalster åt er med de nya och helt bedårande stämplarna från Crafty Individuals som nu finns i shoppen, tillsammans med härliga stämplar från Prima också.

Här är framsidan på kortet, som egentligen är både kort och "ryttare" till min lilla gåbort-present. Som ni ser är det mycket distressfärg, stämplar och annat roligt som pryder detta kort. Visst går det bra att skippa mönsterpappret - det gäller bara att våga! Grunden för hela kortet är ett beiget cardstock.

Post-card stämpeln kommer från Prima, och är en av årets stora favoriter. Stansat i nederkant med MS-pinchen Doily lace. Så söt tycker jag. På kanterna på blomman har jag duttat med pearlmaker för att få mer effekt, men också för att låta doily lace kanten gå igen på andra saker.

När jag gjorde mitt bakgrundspapper så började jag med att embossa texten i clear och inkade sedan in kanterna med distressfärg. Har använt lite olika tekniker för att få fram de olika effekterna med distressfärg - men ofta handlar det ju mest om att våga exprementera själv där hemma. Prova sig fram är bästa sättet att lära sig på.

Sedan har jag såklart stämplat vanligt också, med lite olika stämplar både från CI och även från Prima. Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet.

Ja, jag nämde ju att framsidan på "kortet" egentligen är en ryttare till min gåbort-present. Här kommer själva presenten. En altrad tändsticksask. Också denna utan mönsterpapper och i samma trevliga tema som det övriga.

Hon är så söt/vacker tjejen på denna stämpeln. Jag bara älskar den och kan garantera att ni kommer att se mer av denna söta tjej här i bloggen!

Dekorationerna går igen på detta alster. Blommorna har jag stansat ut med retrostansen och sedan inkat och stämplat på. Sista touchen är pearlmaker på kanter och i mitten på den lilla blomman. Visst blir det kanonsnyggt.

På baksidan har jag också inkat och stämplat - men i lite mindre skala bara.


Slutligen blev allt såhär läckert. Här har jag lagt asken + några värmeljus, som jag tagit glitterlim och chalkat lite på för att få dem att passa bättre in i temat, och sedan satt fast min stora "ryttare" på. Så snyggt tyckte jag att detta blev - är supernöjd.

Nu ska det bli jättespännande å se vad ni skapar för egengjorda papper och vad ni hittar på för alster med det. Ja, superspännande!

***

Materiallista:

Kraaaaaaaamar
//Yoli

Inga kommentarer: