måndag 14 september 2009

Livet är gott när...

Då har vår kära DT-mamma bestämt oss för att ge oss varsin utmaning igen... Å en utmaning ska ju vara, en utmaning... Så här löd min:
.
Kerstin - Ett kort med tema: Livet är gott när.... ska innehålla MÅNGA blommor som du INTE har sprayat om!! vill gärna att du använder cracklepaint och ev. overlay och alco incs. Kerstin - vill också att du använder MMEs nya
.
Jo jag tackar ja! Men det var faktiskt riktigt roligt! Färgerna var ju inte vad jag själv brukar använda men det är verkligen roligt att testa annorlunda saker! Jag tycker nog att jag har lyckats väldans bra med att få med allt som Fia ville, först kändes det omöjligt att få med allt som hon räknade upp men... Det är väl bara det där med många blommor... Men faktum är ju att det är många blommor på pappret och det är massa blommor på overlayen så summa kardemumma är ju: Många blommor! :-)
Så här blev mitt kort:

Jag har använt både framsida å baksida på det mönstrade pappret och använt min nya Dolly Lace punch! Kärlek!!! Rubriken är rubons som jag satt på cardstock och under cardstocken har jag målat med cracklepaint. Lite blommor i hörnet - icke ommålade!!
Overlayen har jag målat med alcoinks och använt tre olika nyanser av grönt och en gul/brun till själva rosorna. Himlans enkelt och roligt att måla med dessa färger - som dock fastnar ganska ordentligt om man skulle råka måla på något som inte ska målas... Hmm..

Material:
Blompapper MME - shabby shic
Cardstock - Hazel
Overlay - Prima paintables
Martha Stewart punch Doily lace
Cracklepaint - Dried Marigold
Alcoinks
Rubons alfabet
Blommor - gardenia persika och prima gott flowers

Det var allt för mig för denna gången, och vad säger ni - tycker ni att jag har lyckats med min utmaning??
Massa kramar,
Maiden

2 kommentarer:

Ylwa sa...

Du har lyckats riktigt riktigt bra - kortet blomstrar och riktigt skriker rosa. Snyggt!!
*kram*
Ylwa

~ Sophia ~ sa...

Kan bara hålla med Ylwa. Du har klart fått godtjänt på din utmaning!
Jätteläckert!

KRAM!