måndag 28 september 2009

Pärm till mina dt layouter

Den här gången tänkte jag visa en pärm som jag piffat till, en pärm som jag numer har mina layouter som jag gjort i uppdrag för Handarbeta! Jag var i butiken och valde papper till projektet och Fia bara gapade... Huuur skulle jag få ihop ngt av alla dessa starka färger och mönster såg hon ut å tänka! (Även Ylwa & Sophia skakade lite på huvudet åt mig, hi hi)
Men jag gillar verkligen både färgerna å mönstrena å tycker att resultatet blev kanon - jag blir alldeles glad av att titta på pärmen!! :-)
Kronan är en chipboard som jag först målat med cracklepaint, därefter lagt ett lager 3D-lack, sedan har jag chalkat sidorna och till sist har jag lagt ett lager glimmermist över hela härligheten!

Fjärilen är en vacker nyhet i butiken - dock så har ju jag såklart förändrat färgen.. Hi hi. Den är vit från början men jag tyckte att det passade bättre med grön just till detta projekt så därför fick den sig en omgång med glimmermist flaskan... Ovanligt va!?
Material:

Papper från Bo Bunny som e lika snygga på framsidan som baksidan!
Luau samt Lime
Pilen är die cuts från Scenic route Arrows - Sonoma
Bokstäver - de stora är thickers "umbrella cricket" och de små är Sizzix "Skittle Dee Do"
.

Ha en fantastisk vecka - tänk att det snart är oktober och alltså närmar sig Handarbetas super-duper träff den 24-25 oktober med stormsteg!!! :-)

Glömt inte heller att fortsätta skicka in bidrag till min "rock-utmaning" - ni har till och med onsdag på er att skicka in era rockiga alster! :-)

Massa kramar
Maiden

6 kommentarer:

BellaMio sa...

Nog är den färgstark alltid!!! Men riktigt snyggt :)

Kram Kram

Happy Anna sa...

Verkligen snyggt!! Jag gillar dom papprena skarpt :) Särskilt det bruna med surf boards på..
Kanon idé dessutom ;)
Kram

Nilla sa...

Snyggt!! Kram Nilla

Anonym sa...

Jättehäftig färgkombination! Man måste börja våga mer helt enkelt, jag får inspireras av Dig och ditt mod:)
Tack för att du påminde om Maidens hårdrocksutmaing också, jag har ju faktiskt försökt mig på ett bidrag... Sambon påstår att man inte kan ha blommor på nåt m hårdrockstema. Va tycker ni? Jag håller inte med :) Jag har mejlat in bidraget och lagt upp det på min blogg.
Men återigen riktigt härlig pärm, man blir som sagt GLAD av den!
Kram!

Anonym sa...

förlåt.. jag menade DIN hårdrocksutmaning :)
vet inte riktigt hur jag tänkte...

Ylwa sa...

Du den blev läcker - trots färgvalet!! =)
Snyggt vännen.
*kram*
Ylwa