onsdag 2 september 2009

~~ Helitallen ~~

Jag fick en utmaning av min dt-mamma. Hon ville att jag skulle scrappa en lo som var rock och döskallar och inte det minsta romantisk.... Hmmm...det måste kluras på lite till. Har inte rätta papperna till det...än ; ) ( Ja, ja..jag vet att det var en klen ursäkt...men jag väntar på DE rätta papperna som jag vet finns i shoppen. )

Under tiden så tänkte jag visa en lo med rock-tema och lite psykadeliska mönster från Basic Grey.
Det är min Lilla Sötloppa som rockar loss med brorsans gitarr, helt klart olovligt "knyckt" från hans rum. Där stod hon i hallen , spelade och sjöng " Baby Goodbye". Inte så rockig låt kanske, men i hennes version finns det klart rockigare tendenser än när EMD gör den ; ) Jag har tagit en del av bård från Just the edge och målat den svart med promarker, sen lagt ett lager glossy accent ovanpå.
Ett annat bra tips är att dra med en svart penna längs kanten på fotot. På så sätt blir det nästan som att ha en fotomatta.
Ville ha med lite journaling men kände inte för att skylta med den så öppet. Det fick bli en tag nedstoppad bakom den andra tag´en. Sen ser ni även den lilla gruppen med blommor.
Tss, tänker ni. Där sprack det att hålla sig från det romantiska... Äsch! Vänta bara tills den "riktiga" rock/döskallar-LO´n kommer... då kommer det inte att plottras med små söta, gulliga blommor ; )
Materialet då?

Övrigt material eget. ( spillbitar till tags, band )

Kila iväg till shoppen nu och spana in alla härliga nyheter som trillat in.

Och glöm inte bort att kika in här snart igen. Bloggen uppdateras varannan dag!

~~ KRAM! Sophia ~~


4 kommentarer:

Maiden sa...

Superduper - men jag fattade inte rubriken först! :-O Rock i italien ngt tänkte jag... Hi hi. Bra tips med fotomattan, det hade jag glömt! Å måla just the edge med promarker har jag inte heller gjort - tack för tipset!!
Massa kramar

Malin sa...

Riktigt läcker =D Så sött kort!!

Kramkram

Yoli Design sa...

heeeelt underbar LO...
du är grym bruden!!

Kraaaaaaaam

Sofia sa...

Min lilla stumpa!!!
Krama om henne från mig!

Underbar LO!!!

Kram, Fia